Fredericia Håndboldklub hentede op til sæsonen Mathias Hedegaard fra Otterup. Hedegaard har fightet sig ind i HK Ultras’ hjerter, og han føler, at han er faldet godt til i klubben.

Hedegaard kom til FHK som et ubeskrevet blad, men når man ser stregspilleren løbe på banen går det ikke ubemærket hen. Han kommer med en gejst og attitude, der er beundringsværdig og han er spilleren, der kommer med de sidste højtråbende statements, når FHK holder timeout.

Efter et træningspas i thansen ARENA talte Fredericia AVISEN med Hedegaard om hans første tid i klubben og den forestående kamp mod Lemvig.

“Kampen mod Lemvig er vigtig ligesom alle de andre kampe. Det er et godt hold, som vi skal spille op med og slå,” siger han og kommer ind på hvad Lemvig er for et hold:

“De har flere dygtige spillere, og har spillet fine kampe. For det meste har de været med langt hen ad vejen og det vidner om, at de er gode, og så har de vist, at de har en fin hjemmebane,” forklarer han og kommer med opskriften på en sejr fredag aften i Lemvig:

“Vi skal knokle røven ud af bukserne kort fortalt. Vi skal vinde hver fight og tackling.”

Hedegaards første tid

Mathias Hedegaard er glad for sin første tid i klubben, hvor han har fået ansvar og spilletid.

“Det har været helt vildt. Det er en fed klub at være i, og især når vi spiller på hjemmebane går det amok,” siger Hedegaard.

Hvordan er du faldet til?

“Jeg er faldet godt til, det er gode gutter der tager godt imod en,” forklarer Mathias Hedegaard og kommer ind på, hvordan det er at falde til i en ny klub:

“Jeg tror, at de fleste, der har prøvet at skifte klub, ved at det tager lidt tid at tilpasse, men jeg synes det er gået rigtig godt.”

En af tingene, som Mathias Hedegaard, har fået med skiftet til FHK er HK Ultras, der er med overalt, og det er noget han sætter pris på.

“Det er fantastisk som de bakker os op. Det kan ikke beskrives, hvor fedt det er. Vi har uden tvivl Danmarks bedste fans,”siger Mathias Hedegaard.

I flere sæsoner har Hedegaard spillet i 1. division, men nu har han taget springet til Primo Tours Ligaen til FHK, og han mærker særligt én forskel.

“Der er stor forskel på at spille i thansen ARENA foran 2.200 tilskuere hver gang, og så spille for 200 i Frederikshavn,” slutter han med et smil.

Næste gang Hedegaard og FHK-mandskabet løber på banen er fredag aften på udebane mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

https://www.facebook.com/menyfredericia/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer