Et af de hold, som FHK formentlig skal måle sig med i sæsonen, er Lemvig-Thyborøn Håndbold. Søndag aften oplyser LTH, at de har solgt deres norske stregprofil Kristian Rammel til ØIF Arendal.

Før sæsonen hentede LTH Rammel i Århus, men han nåede kun at spille en officiel kamp for Lemvig-Thyborøn i Santander Cup før han forlader den vestjyske klub.

Det sker, da ØIF Arendal, som tabte finalen om det norske mesterskab til Elverum i sidste sæson, har købt Kristian Rammel fri af Lemvig-Thyborøn.

“Det er gået hurtigt, fra første henvendelse fra ØIF Arendal, til at vi står her med en underskrevet aftale. Vi har vurderet, at det har været en god mulighed for både Kristian og LTH, så alle parter er godt tilfredse med den indgåede aftale. Aftalen betyder også at vi har et økonomisk råderum, hvis der skulle opstå en spændende mulighed i løbet af sæsonen,” siger LTH’s sportschef Lars Broe i en pressemeddelelse.

Dermed står LTH tilbage med Jacob Østergaard og Mathias Porsholdt på stregpositionen, og står dermed svækket, da Kristian Rammel var udset til at være førstevalg og skulle være en af profilerne på LTH-mandskabet, der indleder ligaen d. 30. august mod Ribe-Esbjerg.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=295&TicketCategoryId=992