Stoholm IF, som FHK kommer til at konkurrere med i herrernes 1. division i håndbold, har sent mandag aften offentliggjort to forstærkninger frem mod sæsonstarten senere på ugen.

Stoholm har sikret sig playmakeren Nicolaj Schytt, der senest har spillet i Randers HH, men nu vil have mere fast spilletid og derfor er skiftet til Stoholm.

– Jeg har valgt at skifte til Stoholm af flere grunde. Jeg var træt af at være skadet og sidde på bænken i Århus og Randers, hvor jeg skifter fra. Nu vil jeg gerne bevise, hvor god jeg selv mener jeg er. Det er jeg sikker på, at jeg får muligheden for i Stoholm – det er en rigtig foreningsklub med en dejlig kultur, som minder mig om min barndomsklub Bjerringbro FH, siger Schytt i en pressemeddelelse fra klubben.

Udover Nicolaj Schytt har Stoholm, der er oprykkerhold, også sikret sig 19-årige Jeppe Østergaard.