Med øjeblikkelig virkning har Fredericia Håndboldklubs rivaler i 1. division, TM Tønder, lejet ligaspilleren Mathias Møller fra Århus Håndbold.

TM Tønder Håndbold har indgået en lejeaftale med U21-landsholdsspiller Mathias Bach Møller, der tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning.

I bestræbelserne på at styrke bredden i førsteholdstruppen, har TM Tønder Håndbold sikret sig en lejeaftale med talentfulde Mathias Bach Møller. Mathias Bach Møller kommer til TM Tønder fra Aarhus Håndbold, hvor han de seneste to sæsoner har været en del af deres ligatrup – han scorede således bl.a. to mål i kampen mellem Aarhus Håndbold og TM Tønder i forrige sæson.

Mathias Bach Møller er en talentfuld playmaker, der netop igen er udtaget til U21-landsholdssamlingen i Fredericia fra den 3. til den 8. januar. Mathias Bach Møller har spillet 12 kampe og scoret 53 mål på U21-landsholdet, og han var bl.a. også med på U20 landsholdet der i juli måned opnåede en 12. plads ved EM i Slovenien. Her blev Mathias Bach Møller topscorer i kampene mod Portugal, Frankrig, Sverige og Ungarn.

Tilgangen af Mathias Bach Møller glæder TM Tønders træner Torben Sørensen:
”Tilgangen af Mathias er i den grad med til at styrke vores trup. Vi har i en periode været ramt af sygdom og skader, så med tilgangen af Mathias og hans evner, forventer jeg, at niveauet til træning får endnu et step op. Mathias er en spændende og meget dygtig playmaker, der kommer fra et stærkt elitemiljø i Aarhus Håndbold. Han har i en årrække trænet på højeste niveau, og besidder gode individuelle kvaliteter på banen, ligesom hans indstilling til håndbolden passer godt ind i vores kultur. Derfor er vi begejstrede for, at en spiller med Mathias DNA og kompetencer, har valgt at fortsætte sin karriere i vores miljø. Han er en anden type end vores øvrige bagspillere, og dermed kan vi lave flere variationer i vores spil. Vi glæder os til samarbejdet med endnu en ung og talentfuld spiller i TM Tønder”.

20- årige Mathias Bach Møller har altid spillet håndbold i Aarhus, men glæder sig til at være en del af TM Tønder Håndbold:
”Jeg er glad for at muligheden med TM Tønder blev en realitet. Det er en klub med mange unge spillere, hvor der er fokus på at udvikle sig i et stærkt træningsmiljø. Jeg har fulgt – og spillet mod – TM Tønder i sidste sæson, og jeg oplever det er en klub, som udvikler sig meget positivt. Nu skal jeg for første gang ud i nye rammer, hvor det vigtigste er udvikling og spilletid. Derfor er jeg meget tilfreds med, at det bliver i TM Tønder, som tilmed er en klub hvor der er en enorm opbakning fra omgivelserne, og ikke mindst en fantastisk hjemmebane, hvor jeg virkelig glæder mig til at spille som hjemmehold”.