Jimmi Andersen spillede lørdag sidste hjemmekamp for FHK, da holdet spillede 30-30 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Efter opgøret talte vi med keeperen.

Keeperen havde særligt en stor aktie i FHK’s oprykning til HTH Ligaen, og det har sikret ham en plads i FHK-fansenes hjerter, men til sommer drager keeperen videre til Nordsjælland Håndbold. Lørdag var derfor en speciel dag for Jimmi Andersen, der spillede den sidste kamp i den thansen ARENA, hvor han har haft mange store oplevelser.

– Det er trist, at det sluttede uden tilskuere. Det er ikke fordi det er en flad fornemmelse, men der manglede lidt. Det er sådan, at det er med den situtation vi er, så det er der ikke noget at gøre ved . Jeg tager mange gode minder med og så er det sådan ,at jeg kommer på besøg igen næste sæson, siger Jimmi Andersen med henvisning til, at Nordsjælland er rykket op i ligaen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Jimmi Andersen startede opgøret på bænken, men efter omkring 20 minutter blev han sat på banen og stod resten af kampen og endte med en redningsprocent på 30 %.

– Der var et par stykker som jeg gerne ville tage, men uden at kaste med sten, så blev det en svær kamp for os. Der var en håndfuld situationer hvor jeg ikke var enig med hvad der blev dømt, men det er ikke en undskyldning, men det blev svært at skulle få en rytme igang både forsvar og angrebsmæssigt, siger Jimmi Andersen.

http://adp-as.dk

FHK spiller sidste kamp i sæsonen lørdag i næste uge på udebane mod Ribe-Esbjerg.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer