FHK har spillet sæsonens første tre testkampe, og den 14. august kommer den første alvorlige test. Aalborg venter i Santander Cup, og der kommer man til at se FHK folde sig ud for første gang.

FHK har spillet mod Otterup, Århus og HC Midtjylland. Mod de to 1. divisionshold er det blevet til sejre, mens det blev til et snævert nederlag mod Århus, der egentlig burde være blevet besejret.

I første halvleg var FHK det bedste hold på banen, men pausestillingen var uafgjort. I anden halvleg lignede det, at Århus ville stikke af, men FHK kom tilbage og kom foran, men marginalerne tilspillede ikke fredericianerne i slutfasen.

Taget i betragtning, at FHK var uden Rasmus Thiemer-Jensen, Kristian Olsen, Jakob Mikkelsen, Kasper Young og Mishels Liaba, så var det en solid præstation, der blev leveret. Århus kom i noget nær stærkeste opstilling, og at spille lige op med dem med fem skadede spillere, vidner om et hold, der godt kan være sin indsats bekendt.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Der blev brændt lidt for mange chancer, men til gengæld kom FHK frem til chancerne og så skal de bare puttes i mål. På positivsiden kan man fremhæve Anders Kragh Martinusen, der i alle testkampene ligner en rigtig stor gevinst.

Den venstrehåndede bagspiller går mod mål, når chancen byder sig, og det gør han med stor effektivtet. En anden, der også ser spændende ud, er Nicolaj Nørager, som har et meget hurtigt antrit. Det giver FHK et nyt aspekt i spillet, da han kan gå ind både som venstre back og playmaker.

Det helt store spørgsmål er Mishels Liaba. Han er hentet til som første server, men nordmanden har endnu ikke været i kamp for FHK grundet en skade. Derfor står hans niveau hen i det uvisse, men snakken går på, at han kan banke bolden ind ude bagfra med meget stor kraft.

https://www.adp-as.dk/

Det kombineret med hvad FHK har vist i testkampene gør, at FHK er en seriøs bejler til en slutspilsplads i Primo Tours Ligaen, men første svar på FHK’s rigtige niveau i den her sæson får vi først, når kampen mod Aalborg spilles.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer