FHK vandt 30-24 mod TMS Ringsted og det gør, at FHK er på ottendepladsen i tabellen med ti kampe tilbage af grundspillet. FHK-træner Jesper Houmark forventer, at det kræver sejre i halvdelen af kampene for at komme i det forjættede land, slutspillet.

http://adp-as.dk

30-24 viste måltavlen efter opgøret mellem FHK og TMS Ringsted, og selvom FHK var i kontrol i hele kampen, så kunne de ikke få hægtet TMS helt af.

»Ringsted har været gode i alle kampe til at hægte sig på. Det var kun i mandags, hvor det ikke skete. Vi havde god kontrol på kampen, og gik til pause foran +4 og lykkedes med godt forsvar til sidst i første halvleg,« siger Jesper Houmark.

I de sidste ti minutter spillede FHK på banen banen med en kæde bestående af Emil Tellerup, Martin Bisgaard, Rune Andersen, Kristian Stoklund, Jakob Mikkelsen, Jakob Frederiksen og Rasmus Meyer. Alle de spillere udgjorde en stemme på FHK-holdet, da de spillede i 1. division. I dag spiller de ikke længere i landets næstbedste række, men er i stedet en bejler til slutspillet.

»Jeg tænker det siger meget om hvor meget de har udviklet sig. Det er samme kæde, der tabte med 11 i TMS for år tilbage og vi viste, at var klart bedre end dem i dag,« siger Houmark.

Til tider stod TMS-keeper Frank Mikkelsen godt og grundigt i vejen for de fredericianske skytter. Han endte med en redningsprocent på 42,86 %.

»Frank er en keeper, der når han får et par vilde redninger, laver sjove udfald, go så kan man komme til at misse på ham. Som kampen skred frem fik vi hul på ham,« siger Houmark, der til gengæld noterede sig, at Emil Tellerup overgik med en redningsprocent på 46,15 %.

»Det var fremragende. Tellerup stod en god kamp og havde et godt forsvar foran sig, der hjalp ham på rette vej,« siger Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK er á point med Skanderborg på ottendepladsen med sejren, men har spillet en kamp færre. Begge hold er noteret for 16 point, men hvor mange point skal der til for at komme i slutspillet?

»Jeg tror, at hvis man skal være sikker skal vi have ti point og vinde halvdelen af de sidste kampe. Det kan godt lade sig gøre, tror jeg,« lyder Houmarks dom.

Efter en tur i omklædningsrummet, og for Houmark og et par spilleres vedkommende, forbi pressen, så ventede HK Ultras ude foran hallen og var klar til at tiljuble FHK.

»Det er jeg utrolig taknemlig for. Det er fedt, at der er folk til at fejre os selvom, de ikke må komme ind i hallen – så fejrer det lidt på afstand,« slutter Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer