FHK skal lørdag i kamp mod GOG på udebane, men der venter ikke nogen nem kamp for fredericianerne.

Efter et skuffende nederlag på hjemmebane til Ribe-Esbjerg i mandags skal FHK op på hesten igen lørdag eftermiddag, hvor GOG er modstanderen på udebane. Der venter FHK en modstander af en anden kaliber, men der venter også et hold, der er inde i et intenst kampprogram med Europa Cup-kampe, og det kan blive FHK’s lod.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

FHK har svinget en del i sæsonens indledning. Det har gået fra toppræstationer mod eksempelvis Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro, til senest at ramme den absolutte bund mod Ribe-Esbjerg, hvor angrebsspillet slet ikke ramte niveau, og i den henseende kan GOG bliver en hård nød at knække, hvis angrebet igen halter.

GOG er kendt for deres kontrafase, som der er fart på, og med tilgangen af den svenske fløj, Jerry Tollbring, har holdet fra Sydfyn fundet en kompetent afløser for Emil Jakobsen, der er draget til Flensburg-Handewitt. Det er derfor et GOG-mandskab, der traditionen tro vil blive skudt afsted med 110 kilometer i timen, når chancen byder sig.

adp-as.dk

Skal FHK have noget med fra Gudme kræver det, at angrebet med Kristian Stoklund i spidsen mindsker deres fejlprocenter. Det gælder både i afslutningsspillet, og i det etablerede angrebsspil, som mod var usikkert mod Ribe-Esbjerg. Et hold som GOG vil komme til at straffe det endnu mere end vestjyderne, og derfor skal FHK passe ekstra godt på bolden.

Tirsdag den 5. oktober spiller FHK pokalkvartfinale mod Mors-Thy, og det kunne derfor være en mulighed for FHK at spare spillere mod GOG, men det vil næppe blive tilfældet. Sæsonen er stadig så ung, at ingen af FHK’erne har overbelastningsskader, og en god oplevelse mod GOG som en slags generalprøve før kampen mod Mors-Thy vil være at foretrække for det fredericianske mandskab. Det betyder ikke, at FHK ikke kan tænke på pokalkampen, fordi det kan blive tilfældet i enkelte situationer. Oplever en spiller at være kommet lidt skader, vil der ikke blive taget nogen chancer, men til gengæld er kampen mod GOG en oplagt mulighed for FHK til at give Mishels Liaba vigtige kampminutter efter, at han er kommet tilbage fra sin skade.

Kampen mellem GOG og FHK fløjtes i gang lørdag klokken 16:00 i Gudme.