Fredericia Håndboldklub har præsenteret Mathias Hedegaard som ny stregspiller. Dermed holder FHK fast i deres strategi, og er samtidig klar med en trup, som skal sikre klubben overlevelse i ligaen.

FHK har hele tiden slået fast, at de vil holde fast i deres strategi om dels ikke at sprænge lønhierarkiet og dels have en gruppe af spillere, som er træningsvillige. Sådan en type er Mathias Hedegaard, der kommer fra en håndboldopdragelse i GOG-regi, hvor han er blevet klædt godt på.

I de senere år har han fået hår på brystet som seniorspiller i Otterup, og er nu klar til at tage skridtet videre fra 1. division til ligaen. Hedegaard har de fysiske forudsætninger i orden, og har været en hardhitter i forsvaret, og det er DNA, som FHK kommer til at nyde godt af.

Med FHKs situation omkring Rasmus Thiemer-Jensen, som er tvivlsom til sæsonstart, har det været essentielt for FHK at finde en ekstra stregspiller. I forvejen var det et issue, da to stregspillere til en hel sæson i ligaen er få, da det er en udsat position.

Profilmæssigt er Mathias Hedegaard en, som godt vil kunne accpetere ikke at være første valg på stregen, og det samme er tilfældet med Rasmus Meyer. Derfor er det en ideel løsning for FHK med Hedegaard, da man må antage, at Rasmus Thiemer-Jensen vil være førstevalget, når han er klar igen.

Man har kunne se til fra sidelinjen, når eksempelvis Lemvig-Thyborøn har hentet norske Kristian Hammel i Århus, men han er stillet en rolle i udsigt, som han ikke kunne få i FHK, og samtidig må det antages, at hans lønniveau er i en anden skala end Hammel.

Derfor har FHK ageret klogt, og selvom klubben ikke er presset økonomisk, har den ikke villet gå ud at bruge penge med hovedet under armen og gøre sådan, at lønrammerne ikke matcher den rolle, som man er stillet i udsigt.

https://www.6juli.dk/