FHK har fra sommeren 2022 sikret sigt den 25-årig franske venstre back, James Edward Scott Junior på en aftale gældende frem til sommeren 2024. Franskmanden kommer til klubben efter et ophold i Bundesligaklubben HBW Balingen-Weilstetten.

James Edward Scott Junior skifter til Fredericia Håndboldklub, hvor han bliver den tredje nye tilgang efter de tidligere offentliggørelser af Reinier Taboada og Thorsten Fries.

– Med tilføjelsen af Edward Scott er vi stærkt besat på venstre back til næste sæson. Med sine to meter rager han godt op i landsskabet, men på trods af størrelsen, er han også hurtig på fødderne, og derudover kan han også banke bolden ind fra 10-12 meter. Vi glæder os til at byde Edward Scott velkommen i Fredericia Håndboldklub, og ønsker ham alt det bedste i det næste halve års tid i Tyskland, siger direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen, og fortsætter:

– Vi får en spiller, der har erfaring fra den øverste håndboldhylde. Han har tidligere repræsenteret den franske klub, Nantes, og La Rioja, og har spillet europæiske klubopgør for dem. Derfor får vi en spiller, der har prøvet lidt af hvert, og vi glæder os til at få Edward Scott til klubben. Vi er sikre på, at han kan være med til at få os i den rigtige retning, og at vi kan udvikle ham yderligere som håndboldspiller.

Selv fortæller James Edward Scott Junior, at han vil arbejde for at komme til og spille europæisk med FHK.

– Jeg vælger at tage til Fredericia Håndboldklub, fordi klubben har et godt projekt og store ambitioner. Jeg har kun hørt godt om FHK fra mine kollegaer, og den danske liga er meget stærk og med en spillestil med hurtigt og teknisk spil som passer godt til mig. Jeg vil gerne hjælpe holdet til at slutte i toppen af tabellen, samt kvalificere dem til de europæiske turneringer. Jeg glæder mig meget til at opleve Fredericia, dansk kultur og dets område, siger den kommende FHK-spiller.