Forside FHK FHK henter playmaker i spansk ligaklub

FHK henter playmaker i spansk ligaklub

DEL

Den svenske bagspiller, Viktor Skillhammar, skifter til Fredericia HK på en to-årig aftale.

Viktor Skillhammar kommer til FHK fra den spanske ligaklub Benidorm, og nu har han skrevet under på en to-årig aftale med FHK.

”Viktor er en utrolig stærk mand til mand spiller og meget aggressiv og direkte i sit spil. Viktor kan spille alle tre positioner i bagkæden, men han gør sig primært som playmaker og venstre back, hvor han med pladsskifte er en evig trussel mod modstanderens mål,” siger bestyrelsesmedlem i Fredericia HK, Thomas Larsen.

Det er en særdeles målfarlig spiller, som FHK har sikret sig. Inden turen til Benidorm var han topscorer i den norske klub Halden i tre sæsoner, hvor han lavede henholdsvis 149, 106 og 151 mål.

”Vi er utrolig glade for at tiltrække sådan en dygtig spiller til Fredericia til trods for, at han havde endnu et år tilbage af kontrakten i Spanien. Med signingen af Viktor har vi fået en utrolig stærk spiller med meget rutine, som skal være med til at slås i Håndboldligaen for FHK i de kommende sæsoner. Vores trup er ved at være komplet til sæsonstart med en enkelt spiller mere, så vi er meget fortrøstningsfulde og glæder os til at prøve kræfter med landets bedste håndboldrække, når turneringen starter d. 1. september,” siger Thomas Larsen.

Ambitiøst projekt tiltaler Viktor Skillhammar

Viktor Skillhammar har i den forgange sæson spillet i spanske Benidorm, men fremadrettet skal han tørne ud for FHK.

”Det projekt, som jeg er blevet præsenteret for i Fredericia, tiltaler mig virkelig. Det er en klub på vej frem, og det er en klub med visioner, som jeg glæder mig til at være en del af. Den danske liga er samtidig en liga, hvor man virkelig bliver godt matchet i alle kampe, og det ser jeg frem til,” siger Skillhammar og fortsætter:

”Jeg er dybt imponeret over den opbakning, som FHK har fra både tilskuerne, fans og sponsorerne, der er den ottende mand for holdet. De brænder virkelig for klubben, der har en historie, som betyder meget. Forhåbentligt kan jeg være med til at sætte mit præg på klubbens nye historie,” fortæller svenskeren.

Viktor Skillhammar er 30 år og er 188 cm høj og vejer 95 kg. Han flytter med sin kone og parrets to børn til Fredericia i løbet af juli.

https://www.facebook.com/SusanneEilersenDF/
DEL