Fredericia Håndboldklub har indgået en to-årig aftale med målmanden Jens Fredsgaard, der kommer til klubben fra Århus Håndbold.

FHK tager til sommer afsked med Mikkel Løvkvist og Jimmi Andersen, men nu er der en ny målmand på plads i Fredericia-målet.

– Jens har i flere år bevist, at han kan spille på et højt niveau, og med tilgangen af ham har vi et godt og rutineret målmandspar til den kommende sæson. Det er to målmænd, der komplementerer hinanden godt, siger direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen og fortsætter:

– Vi er glade for tilgangen af Jens Fredsgaard. VI får en målmand, som er dedikeret og arbejder stenhårdt i træningslokalet og på at blive endnu bedre. Vi er sikre på, at vi kan flytte Jens så han bliver endnu bedre, og det arbejde sker i samarbejde med målmandstræner Johnny Ebbesen og Emil Tellerup, forklarer Thomas Renneberg-Larsen.

31-årig Jens Fredsgaard, der i løbet af sin karriere har spillet i HC Midtjylland foruden Århus, ser FHK som et skridt op for ham.

– Jeg har valgt at skifte til Fredericia, fordi det er en spændende klub i stor fremgang, og det passer med min egen base, da jeg bor i Aarhus. Setuppet i klubben er spændende og jeg føler, at det er et skridt op for mig, siger Fredsgaard og kommer ind på hans ambitioner i FHK:

– Vi skal være et slutspilshold, og vi skal drille holdene helt i top mere og mere, og min forhåbning er, at vi kommer til at sætte vores præg på slutspillet og ikke bare kun er med uden at gøre væsen af os, siger Jens Fredsgaard.

Den kommende FHK-keeper har flere gange spillet i thansen ARENA som modstander, og nu glæder han sig til at have klubbens fans i ryggen fra sommeren 2021.

– Jeg glæder mig til at møde HK Ultras, og ser frem til at spille i en klub med en unik fankultur, som jeg har oplevet som modstander. Det bliver virkelig fedt, og det er noget jeg glæder mig til, siger Jens Fredsgaard.

I den indeværende er Jens Fredsgaard noteret for 87 redninger på 284 forsøg, hvilket giver en redningsprocent på 30,6 %.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer