Efter en dramatisk afslutning, hvor FHK var bagud 29-30 med under et minut igen, lykkedes det fredericianerne at score til sidst og spille uafgjort 30-30 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

FHK spillede lørdag sidste hjemmekamp i sæsonen. Rammerne var i thansen ARENA, hvor kampen var lukket for offentligheden, men ikke desto mindre var det en afskedskamp på hjemmebanen for Jimmi Andersen, Mikkel Løvkvist, Rune Andersen, Jesper Lindgren, Jakob Mikkelsen og Mathias Hedegaard, der blev hædret på banen før kampen af FHK og efter kampen af HK Ultras. For FHK var Jimmi Andersen med på holdkortet i stedet for Løvkvist, men ellers var alt som det plejer at være.

Emil Tellerup startede i målet, men blev pillet ud efter omkring 20 minutters spil. (Foto: AVISEN)

Gæsterne fra Lemvig-Thyborøn stillede op til kampen uden de tre profiler Jacob Østergaard, Jonas Langerhuus og Rasmus Porup, men i stedet stjal venstrehåndsspilleren Nicolaj Spanggaard billedet for Lemvig, der i starten haltede efter FHK, som var foran 5-3 efter fem minutter, men som første halvleg skred frem fik gæsterne overtaget uden at trække afgørende fra.

Kampen blev spillet i et højt tempo, og da ingen af de to forsvar fik fat var stillingen 6-8 efter ti minutter. Derfor blev der lukreret på de enkelte redninger fra keeperne og de få tekniske fejl, som der sneg sig ind undervejs. FHK fik midtvejs i første halvleg lidt fat forsvarsmæssigt, og fik reduceret til 8-9 og det fik Lemvig til at forlange timeout. Samtidig gik de i syv mod seks, og det havde de succes med, da de mod slutningen af første halvleg fik sat Mads Thymann i scene.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

For FHK skød især Jakob Mikkelsen med skarpt, og det var med til at holde hjemmeholdet inde i opgøret, og udligningen kom efter 16 minutter, da stillingen var 10-10, men Lemvig trak atter fra. Hen mod slutningen af første halvleg kom holdene for alvor op at køre, der kom tvivlskendelser i begge retninger. Det udnyttede Lemvig bedst, da de endte med at gå til pause foran 15-17.

I flere minutter diskuterede FHK-træner Jesper Houmark med dommerne i pausen af opgøret. (Foto: AVISEN)

Ligesom det var tilfældet i den seneste hjemmekamp kom FHK skidt fra start i anden halvleg. Konsekvensen var klar. Lasse Folkmann fandt taktiktavlen frem og gik hen mod timeoutknappen og trykkede på den ved stillingen 15-19. Forinden havde FHK brændt store chancer på Ronnie Nicolaisen og der var sneget sig flere uprovokerede fejl ind i spillet. Havde det ikke været for uskarpe Lemvig-afslutninger havde fredericianerne været større bagud på det tidspunkt.

FHK kom som forvandlet ud efter timeouten. Der kom en aggresivitet og en vildskab, der vidnede om, at det ikke var godt nok det der var præsteret i de første fem minutter af anden halvleg. Der gik en lettelse igennem holdet, da Nørager brød igennem og scorede det første FHK mål efter pausen, og det blev startskuddet til en god periode, der kom efter godt forsvarsspil. FHK fik reduceret til 20-22 med 17 minutter tilbage af opgøret, og så var det Lemvigs tur til at forlange timeout.

http://adp-as.dk

Opturen for FHK fortsatte. Hjemmeholdet udlignede til 25-25, og så var der ellers drama i de sidste ni minutter af opgøret. FHK kom foran med 28-26 efter at have erobret bolden flere gange og scorede i tomt mål, men udvisningerne begyndte at hagle hjemmeholdets vej og det udnyttede Lemvig til at udligne til 29-29 med to minutter tilbage af opgøret. Med 50 sekunder igen bragte gæsterne sig foran 29-30, og fem sekunder senere forlangte FHK timeout. Bolden blev kørt længe rundt, og med tre sekunder igen satte Martin Bisgaard bolden i kassen.

FHK endte med at kæmpe sig tilbage i opgøret og få et point. (Foto: AVISEN)

Lemvig forlangte straks timeout og forsøgte at sætte et angreb op, men det lykkedes ikke og kampen endte derfor 30-30. Sidste gang FHK skal i aktion i sæsonen er på lørdag på udebane mod Ribe-Esbjerg.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer