Fredericia Håndboldklub ser tiden an om hvad der skal ske med afviklingen af sæsonen. Pt. selvtræner ligaspillerne.

Dansk Håndbold Forbund valgte fredag at aflyse den resterende del af sæsonen for alle rækker fra 2. division og ned. I FHK-regi betyder det, at det kun er Primo Tours Liga-holdet, der kan komme til at løbe på banen til en gældende kamp på den her side af sommerferien.

https://www.vinmedmere.dk/

Som følge af, at alle haller er lukket ned kan der af naturlige sager ikke trænes håndbold og det har FHK ageret ud fra.

“Man kan heller ikke komme i fitnesscenter, og derfor har vi valgt at sende spillerne hjem i 14 dage og sagt til dem, at de skal holde sig fit,” siger klubbens direktør, Thomas Larsen, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Spillerne har fået alternativer træningsprogrammer. Man kan heldigvis lave CORE-træning, løbe ture og lignende for at holde formen ved lige.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

For cheftræner Jesper Houmark er det en mærkelig situation, som han ikke har prøvet før.

“Vi har meddelt spillerne, at vi mødes igen d. 28. marts som det ser ud lige pt, men håndbold er en meget lille ting i den situation vi står i. Selvfølgelig vil jeg gerne udføre det jeg elsker, men jeg har stor respekt for situationen,” siger Houmark til Fredericia AVISEN.

Hvad der kommer til at ske med Primo Tours Ligaen, som pt. ligger stille, er uvist, da situationen omkring COVID-19 hele tiden ændrer sig.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer