Forside FHK FHK har kniven for struben: Vi håber, at vi kan “brænde” hallen...

FHK har kniven for struben: Vi håber, at vi kan “brænde” hallen af

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder har en spinkel chance for at overleve i rækken. Kravet er en sejr mod Gudme torsdag aften hjemme i thansen Arena.

Fem point skiller FHK og TMS Ringsted. FHK er på 11. pladsen, som giver direkte nedrykning, mens TMS er på niendepladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe om overlevelse. Med tre spillerunder igen er missionen derfor klar for FHK, som er dårligere indbyrdes end TMS Ringsted.

Der skal tre sejre på kontoen, mens TMS Ringsted ikke må vinde en eneste kamp. Sejrene er der grobund for at hente, hvis man spørger FHK-træner Ana Razdorov, der har oplevet en spillemæssig fremgang som sæsonen er skredet frem.

“Vi har spillet rigtig godt i de sidste mange uger, og det skal vi fortsætte med. Det bliver den hårdeste kamp som vi har spillet hidtil, fordi de er hurtige og omstillingsparate, samt de intet har at tabe,” siger Razdorov til Fredericia AVISEN.

FHK har i de seneste tre kampe i 1. division hentet to sejre, mens den tredje var lige ved at komme i hus mod rækkens nummer to, SønderjyskE. Det giver tro på tingene i den fredericianske lejr.

“Vi har spillet godt den sidste måned, og vi er meget formstærke og vi er på hjemmebane. Det giver os en tro på tingene. Kia Uttrup er begyndt at redde rigtig mange bolde i målet, og har for alvor ramt formen. De hurtige fløjspillere, Mette Lassen og Maria Husted, har gode betingelser, når vi dækker godt op. Specielt gør Ida Møller og Laura Ditlevsen det godt i forsvaret,” forklarer FHK-træneren og fortsætter:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Maria Højgård har spillet godt hele sæsonen, og er topscorer for holdet. Med tilgangen af Camilla Rugtved har vi fået en bedre og bredere trup. Signe Ullstad er vores kreative playmaker, og hun gør det godt for tiden.”

Det første opgør mellem de to hold i sæsonen vandt FHK, men siden er Gudme for alvor kommet i gang og er på sjettepladsen. Det giver holdet fra Sydfyn favoritværdigheden.

“Vi tænker, at Gudme er favoritter, men vi vil gøre vores allerbedste for at skrabe point sammen. Vi håber, at vi kan “brænde hallen” af med godt spil og fight,” lyder det fra Ana Razdorov.

Der er kampstart mellem FHK og Gudme klokken 19:30.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL