Fredericia Håndboldklub har pr. 1. juni ansat Dorte Lassen som kommerciel chef.

I starten af april lavede FHK et stillingsopslag til den nyoprettede stilling som kommerciel chef. Den rette kandidat er nu fundet, og valget er faldet på den 37-årige Dorte Lassen, der kommer fra en lignende stilling i Skanderborg Håndbold. Hun har ligeledes tidligere arbejdet fire år hos Århus Håndbold.

”Valget er faldet på Dorte, som udover de rette kvalifikationer, har et stort branchekendskab, derkan være med til at udvikle vores forretningsgrundlag og sponsoraktivering fra dag et,” sigerbestyrelsesmedlem i FHK, Thomas Larsen, og fortsætter:

”Vi har i forvejen opgraderet vores administration frem mod tilstedeværelsen i Ligaen. Nu tager vi yderligere et step op, da Dorte er med til at styrke vores salg og administration, så vi bliver helt klar til at give den fuld gas på og udenfor banen.”

Dorte Lassen glæder sig over ansættelsen i FHK, som hun ser som et spændende projekt.

”Det har været rigtig spændende at arbejde i Skanderborg Håndbold, men med Fredericias oprykningtil Ligaen og stillingen som kommerciel chef, har jeg fået chancen for at videreudvikle en klub, somjeg tror kan komme langt,” siger Dorte Lassen.

Det er især opbakningen fra det lokale erhvervsliv og de mange fans, som har tiltalt Dorte Lassen ved FHKs projekt.

”Jeg ser en stor opbakning fra byen, der gerne vil klubben. Det er en traditionsklub, som har en langhistorie, men også med en ambitiøs og realistisk plan, hvor man ved, hvor man gerne vil hen,”forklarer hun og fortsætter:

”Jeg vil gerne være med til at skabe noget værdi for klubben, styrke sponsornetværket for klubbenog hjælpe klubbens sponsorer med at udnytte mulige synergier. Der er en masse kommerciel værdi, men jeg tror, at jeg kan være med til at skabe en endnu større værdi. Jeg ved at der er kommet mange nye samarbejdspartnere de seneste år, og nu glæder jeg mig til at tage arbejdshandskerne på og møde sponsorerne og alle de frivillige i klubben,” slutter Dorte Lassen.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia