Forside FHK FHK har fokus på det fysiske

FHK har fokus på det fysiske

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Sommeren er over os, men det betyder ikke at håndbolden ligger stille. I FHK arbejdes der på at gøre holdet fysisk klar til tilstedeværelsen i ligaen.

Mens afgørelsen på Herreligaen er i gang med finaleserien er forberedelserne til næste sæson godt igang hos FHK.

Både på og udenfor banen er FHK ved at geare sig. Senest har fredericianerne sikret sig Victor Skillhammar, og på banen er FHK i gang med at geare sig.

“Vi er i fuld gang med at optimere fysikken i truppen, der har fået individuelle fokusområder i den her periode,” siger cheftræner Jesper Houmark til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Der venter os en helt anden fysik i ligaen end i 1. division og det er derfor primært fysisk træning, som er i fokus frem mod sommerferien.”

Med titlen som ligahold venter der samtidig en stor og ny oplevelse for flere af FHKs spillere. En del af dem har været inde omkring ligahold tidligere, men det er første gang, at eksempelvis Martin Bisgaard, Rune Andersen og Kasper Young skal spille en rolle på et ligahold.

“Som nyoprykker kunne vi nemt være gået ud at hente mange nye spillere, hvis det var de vi ville, men det har vi bevidst fravalgt. De fleste af de spillere, som spillede os op, fortjener at være med til at være på holdet i ligaen og så bliver det fedt at følge, hvordan de kan klare sig i ligaen,” forklarer Houmark og slutter:

“Jeg synes, at vi har en god kombination af spillere, som har prøvet at spille i ligaen før kombineret med unge sultne spillere, som ikke har haft en stor rolle i ligaen før.”

FHK har frem mod den kommende sæson hentet Rasmus Jensen fra Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Lindgren fra GUIF og senest Victor Skillhammar fra Benidorm.

https://www.facebook.com/SusanneEilersenDF/
DEL