FHK havde fuld kontrol over opgøret mod Mors-Thy i første halvleg, men efter en anden halvleg, hvor klappen gik ned, endte fredericianerne med at tabe 33-39.

FHK tog lørdag eftermiddag hul på kvalifikationsspillet. Det skete i en mennesketom thansen ARENA, der dannede rammen om et mærkeligt opgør. Der var lagt op til fire drabelige dueller i kvalifikationsspillet, men med Århus’ konkurs er spændingen afblæst og der er derfor tale om tre kampe nu, hvor der kun er æren og 75.000 kroner på spil, men det var ikke til at se fra start.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

To toptændte mandskaber med sejren for øjet løb på banen, og det kunne ses. Tempoet var skruet i vejret, og da effektivteten i begge ender var høj, blev det en meget målrig affære. Det slap FHK bedst ud af fra start, da stillingen var 4-3 efter fire minutter. Føringen holdt det fredericianske hjemmehold fast i og var efter 12 minutter foran med 9-8.

Nicolaj Nørager spillede en god første halvleg. (Foto: AVISEN)

Føringen holdt FHK fast i og var efter 20 minutter i front med 16-13. Det var specielt efter gode redninger fra Emil Tellerup og gode angrebsaktioner af Nicolaj Nørager, der spillede sin bedste kamp i den seneste periode. Efter en målrig første halvleg gik FHK til pause foran 22-20.

Fra anden halvlegs start begyndte FHK at spille forkrampet i angrebsspillet. Rune Andersen blev pillet ud, og Jakob Mikkelsen blev forsøgt i bagkæden sammen med Nicolaj Nørager og Anders Kragh Martinusen, men det fungerede heller ikke. I stedet var Mors-Thy skarpe foran kassen på kontra efter boldtab fra FHK og det gjorde, at gæsterne efter fire mål i træk kom foran 22-24.

http://adp-as.dk

FHK fik sat en prop i ved at gå i syv mod seks med Jonas Kruse i bagkæden sammen med Nørager og Martinusen. Det ændrede spillerytmen og stille og roligt fik FHK gang i målscoringen igen. Kruse udlignede til 26-26, men med tre scoringer i træk, heraf to i tomt mål, fik Mors-Thy bragt sig foran 26-29 med 18 minutter tilbage af opgøret. Det fik FHK til at forlange timeout.

Hedegaard kæmpede en hård kamp på stregen. (Foto: AVISEN)

Lige lidt hjalp det. FHK fik skudt Søren Pedersen varm og han opildnede holdkammeraterne på sin klassiske facon. Redningerne fra Pedersen gav ligeledes Mors-Thy gode betingelser til at komme hurtigt frem og banen, og det udnyttede de til at komme foran 28-33 med 12 minutter igen. Heller ikke det hjalp, og med syv minutter igen forlangte FHK derfor timeout ved stillingen 31-36.

I forbindelse med timeouten gik FHK frem i et offensivt forsvar, men det ændrede ikke på, at FHK ikke kom tæt på, og endte med at tabe kampen 33-39. Næste gang FHK løber på banen er på lørdag i thansen ARENA mod Lemvig-Thyborøn.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Erik Dalgas
Erik Dalgas
20:10 - 10. april 2021 20:10

Skift nu den træner, Talenterne har vi jo