Selvom forskellige former for professionel idræt må genoptages, heriblandt håndbold, har FHK valgt at holde spillerne hjemme på lønkompensation.

I slutningen af sidste uge blev det meldt ud, at en række professionelle idrætsgrene måtte genoptage træningen. Det gjaldt blandt andet håndbold, men hvordan forholder en håndboldklub sig til det i den situation, som det er med en sæson, der formentlig er aflyst?

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Den sidste håndboldkamp i 2019/19-sæsonen er formentlig spillet. Der er den lille bitte åbning, at der afholdes et ekstraordinært repræsentantskabsmøde d. 25. ma, hvor afslutningen af turneringen for liga og 1. division  2019/20 afgøres.  Det er dog yderst tvivlsomt, at afgørelsen gør, at der skal spilles flere kampe.

“Vi ser ikke nogen grund til at tilbagekalde spillerne til haltræningen, når der alligevel snart er sommerferie. Det er begrænset hvad man kan vinde på den front i forhold til næste sæson. Derfor har vi valgt at beholde spillerne på lønkompensationsordningen, og det er mit indtryk, at det også gælder de øvrige ligaklubber,” siger direktør i FHK, Thomas Larsen, til Fredericia AVISEN.

Siden slutningen af marts har FHK-truppen været hjemsendt, og har skullet holde sig igang uden klubbens indblanding, og det fortsætter de med indtil lønkompensationsordningen ophører, som det ser ud lige nu. Dermed har Rune Schrøder, Anders Sell og Nikolaj Mehl, der forlader FHK til sommer, formentlig haft deres sidste fællestræning med den fredericianske håndboldklub.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer