I den seneste tid har FHK haft kampe, der kan betragtes som must-win, men nu går klubben ind i en periode, hvor det kan blive en fugl eller fisk.

I aften møder FHK SønderjyskE på udebane, og kigger man ned på de to hold er der ingen tvivl om, at sønderjydernes placering som nummer ti ikke er noget, som behager dem. Det gør ikke situation bedre for dem, at de har været plaget af skader i bagkæden, og stadig har Thomas Mogensen ude af opgøret med sikkerhed, mens den franske bagspiller, Noah Gaudin, meldes tvivlsom.

adp-as.dk

SønderjyskE med og uden Gaudin er to vidt forskellige størrelser. Den unge franskmand kan drive gæk med alle forsvarer med hans spillestil, der er meget atypisk i den danske liga, og særligt for tungere forsvarsspillere kan det blive svært. FHK kan derfor med fordel trække forsvaret en anelse tilbage, hvis Gaudin er med.

En ting er dog om Noah Gaudin spiller, noget andet er om FHK rammer det niveau holdet kan. Det essentielle for FHK bliver at få sat et forsvar op, som det har været tilfældet i det meste af sæsonen, og sker det, er forudsætningerne til stede for en fredericiansk triumf, ligesom det var tilfældet i sidste sæson, da FHK gæstede Broager Sparekassen Skansen. Ved den lejlighed storspillede Emil Tellerup, og det gav grobund for kontrascoringer.

Annonce

En anden ting, der er vigtig for FHK er, at Kristian Stoklund fortsætter den formkurve han er inde i. I de seneste tre kampe har Stoklund lavet 22 mål, og været god til at sætte holdkammeraterne op. Også Anders Kragh Martinusen har haft en opadgående kurve, og det samme gør sig gældende for Cornelius Kragh, der har fået løsnet op for skuddene ude bagfra, og det giver et nyt aspekt i FHK’s spil.

Vinder FHK dagens opgør dufter det for alvor godt i Fredericia, der har som ambition at ende i top-8, og det begynder for alvor at ligne noget, hvis der kommer to point på bordet i kampen mod SønderjyskE.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

SønderjyskE er til opgøret uden deres målmand Kristian Pedersen, som har været ude hele sæsonen, men til gengæld har Kasper Larsen holdt et højt niveau og står noteret for den sjettehøjeste redningsprocent med 31,3 %.

Opgørert mellem SønderjyskE og FHK fløjtes i gang klokken 18:30.

Skriv en kommentar