Fredericia Håndboldklubs formand, Bent Jensen, fortæller til Fredericia AVISEN, at håndbold er sekundært i disse tider.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Alt håndbold i Danmark er lukket ned i den kommende periode, og den situation har man i FHK respekt for.

“Vi lytter til hvad Statsministeren og myndighederne siger. Håndbold er sekundært i den forbindelse. Det gælder om at sørge for, at Danmark og Verden kommer bedst ud af det her,” siger Bent Jensen.

FHK har taget deres forholdsregler og sagt til klubbens medlemmer, at der ikke er håndbold i de to uger og deres bedste råd til medlemmerne er klart.

“De skal holde øje med medierne, da det er den bedste kilde til at blive informeret i den her sammenhæng. I første omgang gælder det for os om at bakke op omkring Danmark. Det er det hold vi spiller for i den kommende tid, og så må vi se hvor det lander. Det næste sigte er, når vi lander på den anden side, at vi i samarbejde med Divisionsforeningen og Dansk Håndbold Forbund finder en løsning på, hvordan turneringen skal afvikles,” siger Bent Jensen og slutter:

“Jeg har tillid til, at regeringen og myndighederne ved bedst i den her sag. Når de anviser noget, så er det for, at vi får det bedst med det på sigt. Så kan vi spille håndbold til den tid,” slutter han.

https://www.adp-as.dk/

Foreløbigt er FHK’s kampe i grundspillet mod Lemvig-Thyborøn og TTH Holstebro udskudt.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer