Fredag aften var der atter en gældende håndboldkamp for Fredericia HK’s ligaherrer. De danske mestre fra Aalborg var på besøg i håndboldkampens pokalturnering. 400 tilskuere var til stede – det maksimale antal indenfor de gældende restriktioner. Sponsor i FHK, Mads Thejl Hansen fra Andersen/Partners, og formand Bent Jensen var begge meget glade for at være i hallen igen – og at der var tilskuere. “Det er bare et andet produkt”, fortæller de.

Selvom det blev til et pokalexit efter nederlaget til Aalborg Håndbold, så var der meget positive takter at spore både på banen, men også udenfor banen. Sponsorerne var tilbage til et VIP-arrangment forud for opgøret, omend de normale knap 300 gæster var reduceret til det halve. En af dem der igen var at finde blandt sponsorerne var Mads Thejl Hansen, Andersen/Partners.

“Det var dejligt at være ude blandt mennesker igen, især var det dejligt for mig at være tilbage herude blandt sponsorerne. Det er for mig et vigtigt netværksredskab at være en del af det fællesskab der er som sponsor i Fredericia HK”, fortalte Mads Thejl Hansen efter kampen.

“Så er det klart, at en fredagskamp som denne er en helt fantastisk måde at mødes. En uge er slut og vi kan mødes her til en uformel snak – og selvfølgelig en god håndboldkamp. Det har været en virkelig dejlig følelse at være i gang igen, selvom det selvfølgelig var med restriktioner”, fortsatte han.

I forhold til stemningen i hallen var Mads Thejl også positiv – selvom der ikke var 2.500 tilskuere som sidste år. Det giver dog også anledning til at komme lidt tilbage i minderne, tilbage til dengang hvor der ikke var så mange at se kampene. 

“Det er klart, at taget er ikke ved at løfte sig som det plejer at gøre herinde. Men jeg synes at HK Ultras leverede et fantastisk stykke arbejde for at give spillerne og holdet de famøse 10% ekstra. Det er håndbold på en helt anden måde, når der ikke er flere. Men det giver samtidig flere gode minder tilbage til tiden i 2. Division, hvor man kunne høre alt hvad Ultras råbte. Det var lidt skægt igen at kunne det”, lyder det med et grin fra Mads Thejl Hansen.

Bent Jensen: Det var fantastisk

En anden mand der var glad for rammerne omkring kampen – og håber på at der kan blive åbnet en smule mere op for flere tilskuere. Dog står det klart for formand Bent Jensen, at “sundhed og sikkerhed trumfer alt”.

“Det var fantastisk at være igang igen – og det til trods for at hallen ikke far fyldt til randen, som det jo ellers er vores signatur at gøre. Stemningen var overvældende, taget alle omstændighederne i betragtning”, fortæller Bent Jensen.

“Det var også skønt at se spillerne og den indsats de lagde for dagen. Jeg er sikker på at dagens gæster fra Aalborg tager hjem og er godt tilfredse med sejren, men jeg er samtidig sikker på, at de ved at thansen ARENA er et sted man kan komme i problemer når turneringen om få uger starter”, fortsætter han.

Politiske forhandlinger er i gang og det vækker glæde og yderligere optimisme for Bent Jensen, der håber på flere tilskuere i hallen.

“Lige nu ser vi bare meget frem til, at turneringen går i gang. Vi har fuld tillid til, at politikerne træffer de kloge og de rigtige beslutninger. Sundhed og sikkerhed trumfer alt, men på samme til skal livet gå videre. Ingen tilskuere, intet produkt,” slog Bent Jensen afslutningsvist fast.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer