Fredericia Håndboldklub har forlænget kontrakterne med stregspilleren Rasmus Meyer og højrefløjen Jakob Frederiksen.

Rasmus Meyer skiftede til FHK i januar 2018, og siden har han etableret sig på holdet og udviklet sig i takt med klubben. Nu er klubben nået til enighed med Meyer om at forlænge aftalen frem til sommeren 2024.

– Der er stadig meget udviklingspotentiale i Meyer, som kun er 22 år og derfor er det dejligt, at vi allerede nu kan tilføje to år til hans aftale med FHK. Vi forventer os meget af Meyer i de kommende år, og tror på, at hans udvikling kan fortsætte og han bliver en stor profil i HTH Ligaen. Han får en rutineret stregmakker i form af Nikolaj A. Nielsen, som han kan lære meget af forsvars- og angrebsmæssigt, siger direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Rasmus Meyer glæder sig over at  have forlænget aftalen, og hans mål for fremtiden er klar.

– Vi har lagt lag på hvert år, og vi rykker os som hold, og vi håber alle at blive en del af top-8 og det er jeg sikker på, at vi gør på sigt. Vi knokler for at blive bedre og bedre, men vi har manglet rutine i år, men til næste sæson skal vores målsætning være at komme i top-8.

I mere end ti år har Jakob Frederiksen tørnet ud for FHK, og den rejse fortsætter, da Frederiksen har sat sin signatur på en ny aftale gældende frem til sommeren 2023.

– Jakob har vist et godt niveau, når han har fået chancen på fløjen og derfor er det helt naturligt at fortsætte samarbejdet med Jakob. Jakob har været inde i en god udvikling og med øget fokus på håndbolden i de kommende år, så vi er sikre på, at han giver Young kamp til stregen på højrefløj, siger Thomas Renneberg-Larsen.

http://adp-as.dk

Jakob Frederiksen kom på førsteholdet som helt ung seniorspiller, da FHK spillede i divisionerne og siden har han været en fast bestanddel af førsteholdet, der nu spiller i ligaen.

– Hvis man kigger tilbage på de seneste fem-seks år, så er Fredericia en af de klubber, der har udviklet sig mest, og jeg er stolt over fortsat at være en del af den rejse. Jeg mener stadig, at vi kan udvikle os, siger Jakob Frederiksen.

Det seneste halvanden års tid har været specielt. Derfor ser Jakob Frederiksen frem til, at der er udsigt til tilskuere på lægterne igen, når håndboldsæsonen 2021/22 starter.

– Ultras og vores hjemmebane er en del af vores DNA, og det betyder meget for den måde vi spiller håndbold på. Det betyder meget for os, når hallen igen er fyldt op, siger Frederiksen.

FHK får til næste sæson tilgang af Nikolaj A. Nielsen, Mads Christiansen, Lasse Balstad, Jens Fredsgaard og Cornelius Kragh. Til gengæld tager klubben afsked med Jimmi Andersen, Mikkel Løvkvist, Rune Andersen, Jesper Lindgren, Mathias Hedegaard og Jakob Mikkelsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer