Forside FHK FHK-fans er klar til årets brag

FHK-fans er klar til årets brag

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs engagerede fanklub, HK Ultras, melder sig klar til årets brag, som finder sted på søndag i Tønder. På en uges tid har 100 FHK-fans tilmeldt sig fanklubens bustur.

FHK har 150 billetter til rådighed til kampen, der af mange betegnes som årets brag. De 100 af billetterne har HK Ultras fået til rådighed, og i den forbindelse har de bestilt to busser, som der samlet set kan være 100 i således, at der kunne blive tilbudt buskørsel og billet til billige penge.

“Billetterne gik som varmt brød. Allerede i løbet af den første dag havde vi solgt over af billetterne. Det er virkelig gået over al forventning med hastigheden af salget,” siger HK Ultras’ formand, Per Fuglsang, til Fredericia AVISEN.

Igennem længere har FHK-fans snakket om det vigtige opgør d. 17. februar.

“Man kan virkelig mærke, hvad det betyder for folk. Mange anser det som en finale om den direkte oprykning til ligaen, selvom der også er andre kampe, der skal spilles. Men vi kan godt mærke den ekstra hype om den her kamp, hvor der kommer ekstra tryk på kedlerne,” forklarer Per Fuglsang og fortsætter:

“Vi er normalt altid en solid kerne afsted på minimum 25-30 fans, men den her gang får den et ekstra nøk op. Flere gamle kendinge har meldt deres ankomst i vores busser, og vi har også helt nye folk med i bussen. Så nu skal kampe bare gå, som vi alle håber, og så kan vi håbe på, at vi kan få de personer, der skal med, til at komme med på flere ture.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I den her sæson har HK Ultras oplevet markant medlemsfremgang, og har lavet over en fordobling på antallet af medlemmer, som nu er i omegnen af de 200.

“Man kan godt mærke, at der er stor hype omkring håndbolden her i byen nu. Det hele startede med indvielsen af vores flotte arena, som også har gjort sit til vores medlemsfremgang, da arenaen er blevet mere attraktiv at komme i med de fatte faciliteter. Det har smittet af på vores medlemstal. Samtidig gør spillerne på banen de virkelig godt, og især indledningen på 2019 har set rigtig lovende ud, så det er kun godt, at vi også kan følge med uden for banen,” forklarer Per Fuglsang.

Hvad vil en oprykning betyde for HK Ultras som fangruppe?

“Det vil betyde alt. Vores trofaste kerne har været med siden det var sjovt i ligaen i 00’erne, og tog turen med ned i Jyllandsserien. Det er for mange en livsstil at følge FHK, hvor man lever og ånder for klubben. Det har været noget af en rejse, som vi har været på, og det har været hyggeligt at være i haller som Tinglev, Give og ikke mindst Maribo, som er en legendarisk tur med færgen. Nu kan man dog godt mærke, at tiden er inde til at komme tilbage på den store scene, og ikke for at nedgøre hold som Frederikshavn og Køge, så er det bare mere attraktivt at møde hold som Kolding, Århus og SønderjyskE,” lyder det fra Per Fuglsang.

Opgøret mellem Tønder og FHK finder sted på søndag klokken 15:00 i Tønder Sport- og Fritidscenter.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen
DEL