FHK spillede en flot første halvleg mod Skjern, men det rakte ikke, da holdet efter pausen kun lavede 12 mål. Derfor endte det med et nederlag på 36-30 til vestjyderne.

FHK skulle onsdag aften forsøge at holde den stime, som holdet er inde i. Seks sejre er det blevet til i de seneste otte kampe, og senest blev det til en sejr hjemme mod Århus. På den anden side har Skjern fået en haltende sæsonstart, og var forud for kampen noteret for 17 point på sjettepladsen. Dermed var de tre point foran FHK, der indtog ottendepladsen  med en kamp færre spillet end vestjyderne.

Betingelserne var dog ikke helt i top for FHK. Op til kampen var Kristian Stoklund blevet skadet, og han var derfor gledet ud af truppen, og med i stedet var Malte Pedersen fra klubbens U19-hold. En anden, der heller ikke var med i truppen, var Jimmi Andersen. Med i stedet for ham var unge Mikkel Løvkvist. En, som til gengæld var med igen, var Jakob Mikkelsen, der var kommet sig over problemer med tåen.

http://adp-as.dk

Kampen startede stille og roligt, men pludselig eksploderede det med en sand målbonanza. FHK fik presset tempoet i vejret mod vestjyderne, der med deres bredde taget i betragtning, formentlig helst ikke ville op i tempo, men det lykkedes for FHK at få Skjern ud at løbe. Det slap de fredericianske gæster bedst fra, da stillingen var 5-6 efter ni minutter. Det fik Skjern-træner Claus Hansen til at reagere ved at tage den norske keeper Robin Haug ud, og sætte Svend Rughave ind i målet, men heller ikke han fik fat i det store.

FHK kom i front med 7-9, men så fik Skjern en lille optursperiode og scorede tre mål i træk, men så fik FHK sat en prop i og kom foran 10-11, hvilket fik Skjern til at forlange timeout. Lige lidt hjalp det, da FHK efterfølgende kom foran 10-12. Efter en Skjern-scoring var det FHK’s tur til at forlange timeout, da der skulle ny struktur på angrebsspillet, der hidtil havde været med Nicolaj Nørager i centrum. Ind kom Jakob Mikkelsen, der i slutningen af første halvleg kanonerede bolden i mål fire gange, og det var med til at give fredericianerne en føring på 14-18 efter 27 minutter. Efter et boldtab i slutningen af første halvleg lykkedes det Skjern at reducere til pausestillingen 17-19, men der var blod at lugte hos fredericianerne, som kunne se, at hjemmeholdet var til at tale med.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK’s angrebsspil hang fra anden halvelgs slet ikke sammen. Mishels Liaba skød ved siden af, og afleveringerne sad ikke i skabet, og selvom Emil Tellerup gjorde sit med at redde åbne chancer, så fik Skjern udlignet til 19-19 efter, at de havde scoret fire mål i træk. FHK-spilelrne benyttede et spilstop til at samle tropperne. Det fik bragt FHK på måltavlen, da Liaba steg til vejrs og hamrede bolden i mål til 19-20, men det fik ikke givet FHK et boost.

Skjern gik i syv mod seks og det havde FHK svært ved at håndtere, og samtidig spillede FHK usikkert i angrebet, og det gav hjemmeholdet føringen. Som kampen skred frem blev FHK samtidig mere og mere frustreret over dommerne. Efter par tvivlskendelser, hvor der ikke blev dømt angrebsfejl og blev dømt straffekast til Skjern, kammede det over for Jesper Houmark, der fik et gult kort efter 43 minutter ved stillingen 24-23. Skjern trodsede den hektiske periode med brok og kom foran 26-23 med 14 minutter tilbage af opgøret.

Reaktionen blev en timeout forlangt af FHK. Det betød samtidig, at Mikkel Løvkvist kom ind i kassen og skulle forsøge at gøre en forskel, men lige lidt hjalp det. Han diskede op med en redning på et helt frit skud, men var ellers prisgivet, da Skjern kom frem til frie chancer. Derfor forlangte FHK endnu en timeout med otte minutter igen, da stillingen var 31-27. Jakob Mikkelsen, der ellers havde spillet en god kamp, smed bolden væk, og René Rasmussen kunne lukke kampen med et mål, men Løvkvist stak benet i vejret og reddede det frie skud, og holdt FHK inde i opgøret.

Håbede varede kort. FHK kunne ikke få flow i angrebsspillet, og selvom Løvkvist i slutningen af kampen havde flere redninger, og Rune Andersen lavede et par flotte mål, så var løbet kørt. Efter en skidt anden halvleg, hvor hverken forsvar eller angreb ramte niveau, endte det med et nederlag på 36-30. Næste gang FHK løber på banen er d. 17. december på hjemmebane mod TMS Ringsted.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer