Efter at have været hjemsendt siden slutningen af marts har FHK indkaldt truppen til fire træningspas inden de går på sommerferie.

Onsdag og fredag i denne uge har FHK været i hallen, og i næste uge træner de mandag og onsdag. Efter fredagens træningspas talte Fredericia AVISEN med cheftræner Jesper Houmark, som vi blandt andet spurgte om, hvorfor man har valgt at indkalde spillerne til træning.

“Det handler primært om at se hinanden igen, blive motiveret og komme stille og roligt igang. Det er fedt at kaste lidt og få rørt en håndbold,” siger Jesper Houmark og kommer ind på, hvilket forfatning spillerne er mødt op i:

“De ser overraksende gode ud i især styrke- og løbedelen. Der mangler noget med at kaste med bolden, men det er logisk,” siger FHK-træneren.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Jesper Houmarks virke som håndboldtræner har med den pludselig afslutning på sæsonen været sat på stand-by, og det har derfor været en anderledes periode for ham.

“Det har jeg nok som andre syntes var trist, og man har savnet det utrolig meget at være her. Om man er tilskuer, træner, spiller eller hvad man er, så har man savnet det,” siger Houmark og kommer ind på, hvad han har brugt tiden på:

“Jeg har været hjemsendt, så jeg har slappet af og fået styr på andre småting.”

https://www.adp-as.dk/

FHK træner sidste gang inden sommerferien d. 17. juni, og holder pause fra haltræningen frem til d. 13. juli.

Se her billeder fra fredagens træning:

Skriv et svar