Forside FHK FHK er stadig på spillerjagt

FHK er stadig på spillerjagt

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der har været stille omkring tilgange i Fredericia Håndboldklub siden, at klubben præsenterede Rasmus Jensen og Jesper Lindgren. Der er heller ikke nødvendigvis noget på bedding. nu, men fredericianerne håber at have truppen på plads inden sommerferien.

En playmaker og en forsvarsklippe / stregspiller. Det står på ønskelisten for FHK før at ligatruppen er helt komplet, men der kan gå nogen tid endnu før, at der er præsentation af nye spillere i FHK.

“Der er ikke noget nyt under solen. Vi er stadig i gang med at prøve og hente noget nyt til, men der er ikke noget konkret,” siger bestyrelsesmedlem i Fredericia Håndboldklub, Thomas Larsen, til Fredericia AVISEN.

I sidste uge var KIF Kolding og TM Tønder ude i en drabelig duel om, hvem af de to hold, som er ligahold til næste sæson. Den kamp har dog ikke været et specifikt tema i FHK-lejren.

“Vi har dialog med spillere og agenter løbende. Vi har ikke stået stille og løbende arbejdet på vores proces, men vi har ikke gjort noget specifikt i forbindelse med deres kampe,” siger Thomas Larsen, der ikke kan sætte en tidshorisont på i forhold til, hvornår han forventer at truppen er fuldendt:

“Jeg håber, at vi har styr på det inden vi går på sommerferie,” slutter Thomas Larsen med et smil.

Mens FHK har sagt velkommen til Rasmus Jensen og Jesper Lindgren, så er der taget afsked med Frederik Krarup, Jimmi Elmgaard og Peter Nielsen.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?
DEL