Forside FHK FHK er næsten ligaklar med stærk signing

FHK er næsten ligaklar med stærk signing

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Victor Skillhammar blev i fredags præsenteret som ny spiller i FHK. Det ligner en stærk signing at dømme ud fra Skillhammars CV og de meldinger, der går på ham fra folk i håndboldmiljøet.

Victor Skillhammar, hvem er det og hvad kan han? Det har flere spurgt mig om siden præsentationen af ham i fredags, og jeg måtte være folket svar skyldig der.

I pressemeddelelsen var det oplyst, at Skillhammar i sin tid i norske Halden var en stor profil i den norske liga. Nuvel er den danske liga ikke på niveau med den norske, men når man kan banke 149, 106 og 151 mål ind for Halden er det en spiller, som er hentet til FHK som en profil.

Knap så målfarlig var Victor Skillhammar i den nu forgange sæson i den spanske liga, hvor han tørnede ud for Benidorm og lavede 67 mål. Det er ikke prangende, men heller ikke elendigt, og man skal huske på, at den norske ligas spillestil langt fra ligner den spanske og det derfor kræver en tilvænning.

FHK har taget afsked med Frederik Krarup, og det har hele tiden været meldt ud, at klubben ville have en spiller, der var niveauet over, da det ellers ikke gav nogen mening. Og man kan konstatere, at det ligner Skillhammar er hylden over Krarup.

Når man har fået en spiller, der har været en af de mest scorende spillere, i den norske liga, kan man også blive en rigtig fornuftig spiller i den danske liga.

Der er dermed lagt op til et spændende bekendtskab med Victor Skillhammar, som FHK-træner Jesper Houmark beskriver således:

“Det er en spiller, der er rigtig god mand mod mand. Han har sine største kompetencer angrebsmæssigt, men han er bestemt også brugbar defensivt. Victor dækkede ikke særlig meget op i Spanien, men i Norge har han dækket både 2’er og 3’er,” siger Houmark til Fredericia AVISEN.

Én spiller mangler

Med tilgangen af Victor Skillhammar er FHK nu en spiller fra den optimale trupsammensætning til ligaholdet.

FHK står med to stregspillere i form af Rasmus Jensen og Rasmus Meyer. Det er en for lidt. Stregpositionen er en af de mest udsatte, og FHK skal ikke stå i en situation, hvor de pludselig kun har en stregspiller til rådighed, hvis Jensen eller Meyer går i stykker.

Selvom vi er ved at være langt henne i forhold til at skrive under med nye spillere er der formentlig stadig ledige navne, og med is i maven og hvis den rigtige løsning opstår, er der muligheder for FHK for at sikre sig en fornuftig stregspiller.

https://www.facebook.com/SusanneEilersenDF/
DEL