I en tid hvor COVID-19 sætter en stopper for træning og kampe kan Fredericia Håndboldklub præsenterer trænerne til næste sæson. Blandt trænerne finder man flere tidligere liga og divisionsspillere, ligesom listen også tæller trænere fra øverste hylde. Det kommer som et led i den vigtige målsætning om at udvikle fremtidens talenter til Fredericias førstehold.

Fredericia HK er en klub med plads til alle lige fra de mindste U5’ere til ligaherrer. Børne- og Ungeudvalget kan med stor glæde præsentere trænerne til den kommende sæson, en liste man som klub er meget glade og stolte af at kunne præsentere. Blandt andet finder man på listen tidligere ligamålmand Lars Folden Knudsen, der afsluttede sin aktive håndboldkarriere på FHK’s førstehold. Sandra Folden er også på listen, hendes CV tæller nogle af de største klubber i Danmark – og nu er hun klar til at udvikle fremtidens håndboldtalenter her i Fredericia.

Mikael Jensen har tidligere stået i spidsen for Skanderborgs damehold, da de rykkede op i håndboldligaen, ligesom han har været frontfigur for FHK’s damer. I den kommende sæson vil han, igen, være at finde som træner for nogle af klubbens mindste spillere. Listen tæller også Bo Jensen, der i sin aktive karriere gik under navnet ‘Bomber Bo’, hvor han har scoret mål på stribe for FHK. Han skal sammen med tidligere topspiller, formand og nuværende træner på Fredericia Eliteidræt, Karsten Bording, træne klubbens U11 drenge.

På listen finder man også Mads Secher-Kiib, bedre kendt som ‘Mads Missil’, da han med en dræbende underhånd bankede kasser ind i den røde trøje. Han har siden stået i spidsen for flere hold i Fredericia – og i indeværende sæson står han i spidsen som talentansvarlig på U15-17 piger.

Det var blot nogle af navnene fra en liste, som Børne- og Ungeudvalget i Fredericia HK er meget tilfredse med. Trænerlisten ser ud som følger:

  • U5: Louise Guldberg, Kenneth Jacobsen, Emilie Kristensen og Maja Johansen
  • U7: Carina Søndergaard, Mikael Jensen og Mette Lauritsen
  • U8: Henriette Niess, Sandra Folden og Lars Folden
  • U9: Lone Nyborg, Pia Nyborg, Mette Sørensen og Louise Hedegaard
  • U11 Piger: Helle Kiib, Stine Jørgensen og Nicolai Lyngaa
  • U11 Drenge: Bo Jensen og Karsten Bording
  • U13 Piger: Rune Lindvig, Carina Søndergaard, Gitte Renneberg-Larsen og Frederik Renneberg-Larsen
  • U13 Drenge: Morten Astrup, Anders Saxild og Mike Jensen
  • U15 Piger: Mads Kiib, Mark Herlufsen og Morten Jacobsen
  • U15 Drenge: Matthias Runge og Rasmus Guldborg
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer