Der er blevet tradition for, at Fredericia Håndboldklubs seniorspillere skifter rollen som hovedpersoner ud med en rolle som hjælpere i EventC’s VIP-telt til Rock Under Broen.

Der er godt gang i den i baren hos VIP’erne til Rock Under Broen. Bag baren står flere af profilerne i Fredericia Håndboldklub i fuld gang med at lange fadøl, drinks og shots over disken.

Vi fanger Nick Knudsen, der er frontmanden i baren, og har overladt udskænkningen til hans holdkammerat Kasper Young. Det er andet år i træk at Nick Knudsen er med, imens FHK’s damehold i efterhånden mange år har været at finde bag baren.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Nick Knudsen fortæller til Fredericia AVISEN, at han er glad for at kunne give noget tilbage til den klub han holder så meget af.

“Jamen vi er her jo for at give noget tilbage. Vi nyder rigtig godt af den hjælp og opbakning der er til os i klubben, så at vi her én gang om året skal give noget den anden vej, det er kun fair. Vi får en sjov dag ud af der herovre, og så får vi vist flaget”, siger Nick Knudsen.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Netop det med at vise flaget er vigtigt, især i et VIP-område hvor flere af sponsorerne i håndboldklubben er at finde.

“Det er også rigtig dejligt at vise flaget for vores sponsorere. Der er der hver eneste kamp for os og støtter op i medgang og modgang, så de fortjener også at vi engang imellem stiller os på den anden side og skifter rollen som hovedperson ud med en rolle som hjælper når de har brug for det”, lyder det fra Knudsen, der har været en del af Fredericia Håndboldklub i efterhånden rigtig mange år.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Bag baren er at finde mere end tredive spillere fra Fredericia Håndboldklub, ligesom der rundt omkring i VIP-teltet er FHK’ere med til at rydde op, lange mad over disken til sultne gæster og meget andet.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?