Fredericia Håndboldklub er færdige med at investere i nye spillere frem mod den kommende sæson. Cheftræner Jesper Houmark er godt tilfreds med, hvad han får at arbejde med, men hvis det skulle være, har en bestemt type form for spiller, som han gerne vil have fingrene i.

FHK holder formen ved lige for tiden. Det betyder, at en masse kommende 2. års U18-spillere, som til næste sæson bliver 1. års seniorer træner med.

“Jeg synes, at de her første års har gjort det rigtig fornuftigt. Nogen af dem har vi har set, Anders Sell og Kristoffer Frank. Det er fedt at se, at de kommer med fuld energi og gå-på-mod,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

På 1. divisionsholdet er der særligt en plads, der er åben til næste sæson og som det har lagt i kortene skal besættes af en fra egen avl. Valget som tredje violin på stregen. Her har FHK tre spillere i Søren Sell, Daniel Astrup Pedersen og Kasper Haudrum, der byder sig til.

Jeg synes faktisk, at de tre har gjort det rigtig godt. Tanken var, at Rasmus Meyer og Jimmi Elmgaard skulle spille primært på stregpositionen, men Søren Sell, Daniel Astrup Pedersen og Kasper Haudrum har gjort det rigtig godt og kan ligeså vel komme til at spille som Meyer og Elmgaard. De har ikke spillet 1. division endnu de tre, men jeg kunne ikke forestille mig, at ingen af de tre kommer til at spille 1. division i den kommende sæson. Jeg er godt tilfreds med de fem stregspillere vi har i truppen,” forklarer Houmark om stregpositionen.

Udefra set har det lignet, at FHK muligvis lurede på en ny stregspiller. Det er dog ikke sådan, at Jesper Houmark prikker Thomas Larsen på skulderen om sådan en.

“Vi er færdige, hvor vi er. Hvis jeg havde et ønske, var det en ekstra forsvarsspiller, men jeg tror, vi er færdige og Thomas Larsen giver mig nok heller ikke lov til at vælge en spiller til,” udtaler Houmark med et smil.

Dermed tyder det altså på, at Martin Bisgaard fra Odder Håndbold  bliver den sidste nye spiller i FHK-truppen frem mod den kommende sæson.

“Jeg er rigtig glad for at få Martin Bisgaard. Han er eksplosiv og scoringssikker venstre fløj. Det er ikke nogen hemmelighed. Det han også er god til, at han med hurtighed og eksplosivtet er god til at bryde bolde, han kan også dække en 2’er,” lyder de lovprisende ord fra Jesper Houmark.

Annonce