I denne sæson har der været spillet fem kampe på TV 2’s hovedkanal, og af de kampe er FHK’s kamp mod Bjerringbro-Silkeborg den der er set af klart flest seere.

FHK tabte kampen i lørdags med 32-36, men undervejs i opgøret havde FHK BSH nede i sækken, og det var noget, som seerne hjemme i de danske stuer kunne lide.

FHK’s kamp mod BSH har haft klart flest tv-seere. når man sammenligner med de øvrige kampe i sæsonen på TV 2’s hovedkanal. Kilde: Gallup

I gennemsnit så 154.000 seere med under hele kampen. I første halvleg lå snittet på 140.000 og i anden halvleg nåede det op på 168.000. Tallene er noget, der glæder FHK-formand Bent Jensen.

“Det var en skøn kamp, hvor det var ærgerligt, at vi ikke fik point. Spillerne gjorde deres bedste og tilskuerne i arenaen leverede en vidunderlig kulisse. Det var fedt at vise frem til så mange seere,” siger formanden til Fredericia AVISEN.

FHK har startet sæsonen stærkt ud på hjemmebane. Først blev det til en sejr mod GOG og siden er det blevet til uafgjort mod Ribe-Esbjerg, og senest pressede FHK BSH til det yderste.

“Det har været helt suverænt med den start. Det var noget vi havde drømt om, men ikke turde håbe. Vi har helt klart fået tro på projektet, når vi har leveret sådanne kampe som vi bestemt kan være bekendt,” fortæller Bent Jensen.

Lørdag venter endnu en tv-kamp, og formentlig også et drama. Det sker, når FHK for første gang siden d. 1. december 2010 gæster KIF Kolding på udebane.

“Jeg glæder mig helt vildt. Jeg håber, at vi bliver mange fra Fredericia og sætter en stemningen dernede og viser, at vi er Trekantsområdets bedste håndboldhold,” slutter Bent Jensen.

https://www.facebook.com/menyfredericia/