Fredericia Håndboldklub har ikke hentet nogen sejre i ligaen i 2021, men situationen tager klubbens direktør, Thomas Renneberg-Larsen, med ro og forholder sig til, at man følger planen.

FHK rendte ind i en øretæve på hjemmebane til KIF Kolding i den første ligakamp i 2021, og den blev fulgt op af et forventet nederlag i Aalborg, og senest blev det til et klart nederlag på hjemmebane til Ribe-Esbjerg. Derfor er FHK røget fra syvende til niendepladsen i de tre første spillerunder, og én ting er, at kampene er blevet tabt, men særligt nederlaget i de to hjemmekampe gjorde ondt. Ikke nok med, at kampene blev tabt, så lignede FHK slet ikke det hold, der d. 22.12.2020 vandt 32-29 på udebane mod TTH Holstebro.

– Vi følger den plan, som vi har lagt. Vores mål er, at vi som minimum skal spille med om slutspillet indtil de sidste runder, og vi er stadig med i den kamp og vi følger derfor planen. Det er klart, at vi har tabt nogle kampe nu her, men det er hvad der sker i sport og det kan komme i perioder og så vender bøtten igen. Man bliver euforisk, når man vinder som vi gjorde i efteråret, men man skal huske, at det kun er vores anden sæson i ligaen, og vi skal bevare begge ben på jorden. Spillerne har trænet fantastisk, så jeg er sikker på, at det vender, siger Thomas Renneberg-Larsen.

http://adp-as.dk

Et nederlag i et lokalopgør til KIF Kolding på 31-38 og ligeledes et nederlag på syv mål til Ribe-Esbjerg, der ligger under FHK i tabellen. Efter kampene var det også nogle slukørede FHK-spillere, der var skuffede efter præstationerne.

– Vi vil vinde alle kampe, og på hjemmebane er det nogen af de hold, som vi skal slå, men når vi laver så mange fejl og brænder mange chancer, så er det svært at vinde. Hvis f vi skal lykkes, så skal det gå op i en højere enhed. Mod BSH, SønderjyskE og TTH Holstebro på udebane var det holdet, der præsterede, og ikke kun enkelte spiller, men vi skal finde et mere stabilt niveau. Og så er der også det med tilskuerne i hallen – det er selvfølgelig ens for alle hold, men vi har en god opbakning, der bærer os frem, når det ikke kører og der har vi manglet de procenter det giver fra vores ottende mand, der er væk pt. Det er ikke nogen undskyldning, men sådan er det, siger Thomas Renneberg-Larsen, der til gengæld kan konstatere, at FHK på trods af tre nederlag, stadig kun er ét point fra ottendepladsen:

– De andre hold taber også, så det er vildt spændende, da man kan blive både nummer otte og nummer 12. I nyere tid har vi ikke vundet mod Mors-Thy, som vi møder i den næste kamp, og derfor er de favoritter, og det kan være, at vi så præsterer bedre der.

Hvordan er stemningen i truppen efter de tre nederlag?

– Der er en god stemning. Der er blevet trænet godt, så det er ikke fordi der ikke præsteres i dagligdagen. Vi skal arbejde os ud af den her periode, og når vi har vundet en kamp eller to, så er vi videre. Vi forsøger at fjerne fokus fra det og fokusere på at spille håndbold, siger Thomas Renneberg-Larsen og slår fast:

– Vi har tillid til trænerteamet, som vi hele tiden har haft. Vi har en langsigtet plan, som vi følger til punkt og prikke. Vi gør, som vi hele tiden har gjort, og så tager vi den derfra, slutter Fredericia Håndboldklubs direktør.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Der resterer seks kampe af grundspillet i HTH Ligaen, og næste gang FHK skal i aktion er d. 2. marts på udebane mod Mors-Thy, der ligger på 12. pladsen med tre point op til FHK på niendepladsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer