Fredericia Håndboldklub gik fuldstændig ned med flaget i de sidste syv minutter af første halvleg i kampen mod Skanderborg Aarhus. De lavede den ene fejl efter den anden, og endte med at gå til pause bagud med 17-10, og det formåede de ikke at svare igen på i anden halvleg og tabte opgøret med 33-25.

FHK skulle tirsdag aften forsøge at følge op på sejren mod KIF Kolding i lørdags, hvor fredericianerne vandt 28-25 efter en indsats, hvor der blev leveret i alle 60 minutter, og det var samme dyder, der skulle findes frem mod et formstærkt Skanderborg Aarhus-hold, der jagter en slutspilsplads efter en skidt start på sæsonen.

Stillingen var helt lige efter 17 minutter. Med sit andet mål på straffekast gjorde Kristian Stoklund det til 7-7, og efterfølgende fik fredericianerne faktisk muligheden for at komme i front, men Mads Christiansen misbrugte muligheden. I stedet blev en undertalsperiode blev dyr for FHK. Efter 21 minutter kom hjemmeholdet i front med 11-8, og så traf Gudmundur Gudmundsson en beslutning, som han i bagklogskabens lys, ikke skulle have truffet.

Som så mange gør før gik han i syv mod seks, der har vist sig som et våben FHK mestrer til perfektion under normale omstændigheder. Af uransaglige årsager blev FHK usikre i den fase af spillet. Den ene bold efter den anden blev smidt væk, og når bolden ikke blev smidt væk, blev bolden reddet af Kristoffer Laursen. Det medførte scoringer i både tomt mål og på kontra til hjemmeholdet, der ved pausen var foran 17-10 efter, at FHK faldt fuldstændigt fra hinanden i de sidste ti minutter af første halvleg.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Fra anden halvlegs start gik FHK over til at have en bagkæde med James Junior Scott, Reinier Taboada og Mads Christiansen. Det skulle Gudmundur Gudmundsson have prøvet noget før. I hvert fald var Scott og Taboada skarpe, da de spillede sammen, og det fik gang i FHK’s angrebsspil. En undertalsperiode betød dog, at fredericianerne kom bagud med 23-13.

Så begyndte FHK’s forsvar at steppe op. Midteraksen med Lasse Balstad og Einar Olafsson fik styr på Skanderborg Aarhus’ angrebsspil for en stund, og i kontrafasen markerede Olafsson. Han både scorede og lagde op til mål, hvilket gjorde, gæsterne fik reduceret til 24-17 midtvejs i anden halvleg.

adp-as.dk

Den gode periode til FHK varede dog kort. Skanderborg Aarhus strammede grebet og kom foran med 31-20 med knap syv minutter tilbage af opgøret. I den resterende de af kampen slækkede Skanderborg Aarhus’ angreb på koncentrationen, og det gjorde, at FHK endte med at få pyntet på resultatet, der blev en sejr til hjemmeholdet på 33-25.

Næste gang FHK skal i kamp er på lørdag på udebane mod Nordsjælland.