Fredericia Håndboldklub skulle lørdag have spillet mod GOG på udebane, men det opgør er blevet udsat. Det bekræfter direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

I sidste uge blev Søren Haagen og Kasper Kildelund testet positiv for corona og igår aftes meldte GOG ud, at Emil Madsen og GOG-træner Nicolej Krickau også er blevet testet positiv. Det har fået GOG-truppen til at gå i isolation, og på GOG’s hjemmeside stod der mandag aften, at klubben ville indlede en dialog med FHK omkring lørdagens kamp.

Den dialog fandt sted allerede mandag aften efter udmeldingen, og FHK har valgt at imødekomme GOG’s ønske om at udsætte kampen.

»Vi synes, at det er mest fair at flytte kampen, selvom vi ikke behøvede i forhold til reglerne, men som udgangspunkt kan man altid flytte en kamp, hvis begge parter er enige og i det her tilfælde er det klart smartest. Reglerne er kun lavet, hvis man ikke bliver enige og man ikke kan finde en ny dato,« siger Thomas Renneberg-Larsen til AVISEN og oplyser, at begge hold er indstillet på at få afviklet kampen hurtigst muligt.

Tidligere på sæsonen så man, at Nykøbing Falster på kvindesiden nægtede at flytte en kamp mod Randers, da de var ramt af fire coronatilfælde, og det skabte en shitstorm. 

»Jeg kan ikke afvise, at vi også kan blive ramt. Det er jo ikke nogens skyld, at man får smittetilfælde, og vi mener, at sundhed og fairplay kommer først. Hvis man ikke kan blive enige om en ny dato, så er det sådan det her, men det kan vi i vores tilfælde med GOG,« siger Thomas Renneberg-Larsen.

FHK løber trods udsættelsen af GOG-kampen på banen i den her uge. Det sker onsdag aften klokken 20:30, hvor modstanderen er TTH Holstebro i thansen ARENA. Den kamp skulle oprindeligt være vist på TV 2 SPORT, men det sker ikke, da Golden League, der skulle være afviklet i Norge, er aflyst. I stedet er Norge rejst til Danmark for at spille to testkampe, og den ene finder sted onsdag aften, og den har TV 2 SPORT valgt at vise i stedet for FHK’s opgør.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer