Forside FHK FHK bekræfter: Henter bagspiller i ligaklub

FHK bekræfter: Henter bagspiller i ligaklub

DEL
FHK
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Som Fredericia Avisen skrev om mandag aften har FHK sikret sig TM Tønders Rune Schrøder. Det bekræfter Fredericia-klubben nu en i pressemeddelelse.

I bestræbelserne på at rykke i Håndboldligaen i 2020 har Fredericia Håndbold sikret sig ligaspilleren Rune Hoyer Schrøder fra TM Tønder, der skifter til FHK fra den 1. juli på en to-årig kontrakt.

Rune Hoyer Schrøder er 23 år og med sine 194 cm og 93 kilo sikrer FHK sig en stærk bagspiller.

“Vi er glade for, at vi sikrer os endnu en ligaspiller, der vil være med i vores 2020-projekt om at komme i ligaen. Rune har bevist i Håndboldligaen, at han kan score mange mål fra distancen, samtidig med, at han er god i forsvaret. Rune passer perfekt ind i vores planer om at styrke os fra distancen på venstreback. Med tilgangen af Rune så styrker vi hele truppen og giver vores spil et element mere. Rune har prøvet det hårde arbejde med at spille i 1 division og rykke i Håndboldligaen, så til trods for den unge alder på 23 år, så har Rune en masse rutine og erfaring, som vil komme den unge FHK trup til gavn,” udtaler bestyrelsesmedlem Thomas Larsen.

Skifter fra barndomsklub

Rune Hoyer Schrøder lægger ikke skjul på, at det har krævet mange overvejelser at forlade klubben, som han altid har spillet i med undtagelse af de helt “små” håndboldår i Møgeltønder, men Fredericia Håndboldklubs udvikling og projekt tiltaler ham.

“Jeg er utrolig glad for, at jeg bliver en del af Fredericia HKs projekt. Opbakningen til håndbold er stor i byen, og det betyder meget mig, da jeg er vant til dette i Tønder. Fredericia Håndbold arbejder ydermere med et af de meste interessante håndboldprojekter i Danmark, som jeg glæder mig til at bidrage til. Privat forventer jeg, at starte en speditøruddannelse op – og her er Fredericia også den rigtige by for mig. Jeg ser frem til at blive en del af Fredericia-holdet og byen,” udtaler Rune Hoyer Schrøder.