Årets sæson blev afsluttet brat – ja måske er det endelige punktum endnu ikke sat. Men hos den lokale ligaklub, Fredericia HK, er forberedelserne til den kommende sæson allerede gået i gang. I omklædningsrummet er flere nye navneskilte på vej op – og så er man begyndt at sælge sæsonkort.

Allerede for små to uger siden åbnede FHK op for, at de der sidst år købte et sæsonkort havde mulighede for at forny deres pladser. Nu bliver de overskydende sæsonkortpladser sat i salg – og inden længe tilføjes også yderligere en siddeplads-sektion.

“Sidste år gik det rigtig stærkt med at få udsolgt på vores sæsonkort. Det er vi meget glade for, for det viser noget om den store opbakning vi som håndboldklub har her i Fredericia. Det kan vi kun være stolte over”, fortæller Direktør Thomas Renneberg-Larsen til Fredericia AVISEN.

“Selvom sidste sæson ikke sluttede som vi havde håbet på, så står det klart at vi i hvert fald ikke er i fare for at rykke ud af ligaen. Vi leverede imponerende flotte resultater på håndboldbanen, hvor vi endte i sikker afstand til den direkte nedrykning”, fortæller Renneberg-Larsen og fortsætter:

“Så når næste sæson starter op, som den forhåbentlig gør som normalt, så er der igen ligahåndbold i Fredericia. Vi håber som håndboldklub meget på, at vi kan få lov til at afvikle vores kampe med tilskuere, for spillet og kampene er bare federe i en propfyldt thansen ARENA”.

“Vi åbnede for et par uger siden op for, at vores trofaste fans fra sidste sæson kunne forny deres sæsonkort. Det har mange allerede gjort, så der er igen i år stor rift om billetterne. Vores fanklub HK Ultras har også allerede solgt en del sæsonkort, hvor jeg gerne vil fremhæve at her får man en række andre fordele med i prisen, blandt andet gratis bus til at støtte FHK på udebane”, forklarer Direktør Thomas Renneberg-Larsen.

“Afslutningsvist vil jeg gerne sige et stort tak til alle der var med til at gøre den seneste sæson til en mindeværdig og utrolig flot sæson for FHK. Rundt om i håndboldmiljøet og blandt TV-kommentatorerne har vi høstet store roser for vores unikke hjemmebane med Danmarks bedste publikum. Jeg håber vi kan fortsætte denne rejse sammen næste år”, lyder det afslutningsvist fra Renneberg-Larsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer