ADP havde i dag inviteret til reception i de nye rammer i Kanalbyens Port House. Det skete efter en begivenhedsrig uge for havnevirksomheden, der kulminerede med selveste Mærsk, som foretager en milliardinvestering i Fredericia.

Mandag formiddag lagde Port House rammer til Ugens første pressemøde og præsentationen af et nyt skattecenter i Fredericia med 150 arbejdspladser til følge.

Torsdag kunne Sydbank byde velkommen i deres nye lokaler i Port House. Fredag formiddag kunne ADP fortælle om et nyt eventyr i Taulov Dry Port og klokken 13.00 fredag kunne man så endelig fejre de nye omgivelser ved en reception.

Klokken 13.00 stimlede gæsterne op foran Port House til den mere officielle del af indvielsen – rød-snor-klip på den røde løber ved Borgmester i Fredericia, Jacob Bjerregaard og CEO for ADP Rune D. Rasmussen.

Efterfølgende var der fastelavnsboller, kransekage, brownies, bobler og taler. Første taler startede med at takke tidligere Borgmester Uffe Steiner Jensen for den historiske beslutning i 00erne.

Borgmester Jacob Bjerregaard fortsatte takken efter Rune D. Rasmussens tale, og fortalte historien bag starten på Realdania-samarbejdet.

Bestyrelsesformand for ADP A/S Erik Østergaard fortalte også, at han ikke havde set Port House komme, men når han ser det i dag, så giver det god mening.

Endelig var det Jens Skinnebach fra A. Enggaard, der som entreprenør kunne udtrykke et leve for byggeriet og et tillykke til hele Fredericia.

Her fra Fredericia AVISEN skal der også lyde et stort tillykke til ADP A/S med Port House.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer