Record Store Day 2018 blev en stor succes i Fredericia. For Bedhead Records på havnen i Fredericia, blev det en stor festdag.

Tidligere skrev vi om den tilbagevendende festdag som Beadhead Records oplever i Fredericia. Denne gang var besøgstallet fordoblet, og de første glade kunder var i kø allerede klokken seks om morgenen. Det var altså to timer, før butikken åbnende. Kunderne var på jagt efter nogle af de spændende titler Record Store Day, kaster af sig. Typisk vil de titler, man køber på Record Store Day stige i værdi, da de ofte er i stærkt limiterede oplag, og kun sælges i butikkerne på selve dagen worldwide. Så du kan stadig være heldig af finde nogle af Record Store Day udgivelserne hos Bedhead Records, som vil stige i værdi allerede efter du har købt dem.

festdag
Foto: Michael Kristensen
Michael Kristensen som er ejeren af Bedhead Records, siger at han vil tro der nok har været 50-80 mennesker over hele dagen, nogle af flere gange. “Det var en super dag, dog stadig en smule varer på hylden, men de skal nok blive solgt løbende”, siger Michael.
Det lokale, normalt meget højt spillende band Black Income, havde slået vejen forbi til en akustisk koncert. De skabte en afslappet hygge i solen i C-Byen, som området med de små hyggelige butikker kaldes. Michael siger, “Livemusikken fra Black Income nød folk, det blev jo helt lowkey og unplugged, hvilket klædte drengene godt”.
festdag
Foto: Michael Kristensen
Ud af de mange titler som Beadhead Records fik hjem til den store festdag, var der nogle topsællerter og nogle som overraskede pladehandleren. Linkin Park, Katinka og Rage Against The Machine var blandt favoritterne, hvor i mod Michale havde regnet med, at Bowie-tingene ville gå anderledes godt. “Men så kan dem, der ikke nåede at handle til Record Store Day også nå forbi og handle”, slutter Michael.