Lørdag formiddag havde Fredericia Shopping arrangeret Fredericia Foreningsdag på Rådhuspladsen, der med deltagelse af 17 vidt forskellige foreninger bød besøgende i midtbyen på en vejrmæssigt set ret blandet lørdag, bød på mangeartede former for underholdning for byens borgere.

6.juligardens bod - Fredericia Foreningsdag 2018
6.juligardens bod – Fredericia Foreningsdag 2018 (foto: Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

Og de deltagende foreninger har sikkert været glade for de mange tilskuere og enkelte besøgende i de enkelte foreningers boder. Og lad det være sagt med det samme, at det er godt at Fredericia Shopping giver plads til at knap en snes af byens foreninger på denne måde fik et udstillingsvindue overfor byens borgere.

Taekwondo opvisning - Fredericia foreningsdag 2018
Taekwondo opvisning – Fredericia foreningsdag 2018 (foto; Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

Hvad skete der så på Rådhuspladsen?

Der var planlagt aktiviteter i en lind strøm fra kl. 10-14 som begivenheden varede. Vejret artede sig fint fra morgenstunden med solskin under opstillingen af telte og borde og bænke og andre ting til arrangementets aktiviteter

Beskedent besøg i foreningsboderne
Beskedent besøg i foreningsboderne – Fredericia Foreningsdag 2018 (Foto: Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

6.Juli Garden afsluttede dagens program med en fin koncert med et godt blandet repetoire, der faldt fint sammen med, at solen havde fået overtaget efter forbigående regn i løbet af arrangementet og flere var kommet ind til byen og kiggede med og ind på Rådhuspladsen.

Beskedent besøg i foreningsboderne

De 17 deltagende foreninger lørdag formiddag har sikkert været tilfredse med at få opmærksomhed på en dag med MEGET blandet vejr. Det havde nuvel været noget sjovere, hvis flere af de over 500 foreninger i Fredericia havde deltaget og vist den mangfoldighed, som byen for alle rummer. Dagens arrangement havde et præg, der mindede om et almindelig lørdagsarrangement for Fredericia Shopping, men det var med nogle meget søde foreningsmedlemmer på Rådhuspladsen, og de fortjener ros for deres engagement.

Fakta:

De deltagende foreninger var:

Gymnastikforeningen94, KF Pigefodbold, Indre mission, Delta Swim, Bülow spejder, Trelde GI, Erritsø Rugby Klub, Fredericia Skakforening, Fredericia Fægteklub, Taekwondo klubben, Fredericia Postorkester, LB Dans, 6. Juli Garden, KIF Gymnastik forening, Kræftens bekæmpelse, Fredericia Mavedanserforening, Silverrado Linedancer, FDF Fredericia, Osteoporoseforeningen Trekantområdet.

Annonce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

low spejder, Trelde GI, Erritsø Rugby Klub, Fredericia Skakforening, Fredericia Fægteklub, Taekwondo klubben, Fredericia Postorkester, LB Dans, 6. juli Garden, KIF Gymnastik forening, Kræftens bekæmpelse, Fredericia Mavedanserforening, Silverrado Linedancer, FDF Fredericia, Osteoporoseforeningen Trekantområdet