I Madsby Legepark er der dømt ren feriestemning i børnenes vinterferie i uge syv. Tag på en frisk tur rundt i legeparken, prøv udendørs faciliteterne og hils på dyrene. Fra mandag til torsdag i uge syv kl. 10.00-14.00 kan man i HUS 3 nyde varmen fra den store finske masseovn og spise sin madpakke. Det er også muligt at købe en kop kaffe, varm kakao og fastelavnsboller.

Udenfor åbningstiden kan man sidde i det overdækkede spisested ved siden af kiosken. Der vil også være adgang til to toiletter ved Hus 3 i weekenden i uge seks og syv fra kl. 10.00 til sidst på eftermiddagen.

Fastelavnsfest i uge 8

Madsby Legepark inviterer til fastelavnsfest, hvor alle husene er pyntet op med fastelavnsris, balloner og meget andet. Fra mandag den 16. til og med fredag den 20. februar kan du hver dag kl. 10.00 slå katten af tønden i Hus 3.

”Man behøver ikke at tilmelde sig tøndeslagning. Vi har tønder til store og små børn, som meget gerne må komme udklædt”, siger Kim Ekstrøm, souschef i Madsby Legepark.

Derudover vil der hver dag kl. 11.30 være spændende eventyrfortælling, og hvis vejret tillader det, så kan man give den gas på mooncarbanen.

Medbring gerne selv mad og drikke, som kan indtages enten i Hus 2 eller Hus 3. Der er også mulighed for at købe fastelavnsboller og varme sig på en kop kaffe eller varm kakao.

Alle dage lukker og slukker legeparken kl. 14.

(Arkivfoto: Ole Olsen – Fredericia Kommune )