Der er sommer, i hvert fald på kalenderen. Vejret svinger en del, men det er ingen hindring for at komme ud og dyrke en masse forskellige sportsgrene henover sommeren.

Feriesjov har i efterhånden mange år været en fast del af sommeren i Fredericia, og i år er ingen undtagelse. På programmet finder man en perlerække af forskellige aktiviteter i løbet af sommerferien, stort set alle sammen gratis aktiviteter.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Som noget nyt i år er der drop in tilbud, noget som Idrætskonsulent ved Fredericia Kommune, Kristoffer Riddersholm glæder sig meget til at se hvordan går. Med et drop in tilbud kan man selv vælge kort tid inden om man vil med eller ej, ikke ligesom mange af de andre aktiviteter, der bliver fyldt lynhurtigt.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Blandt aktiviteterne var der onsdag fægtning ved Sundhedshuset, der har været bueskydning og tennisskole. Der er en lille pause i Feriesjov i uge 29 og 30, men fra uge 31 er man tilbage på fuldt blus igen.

Her kan nævnes en håndboldskole med ligaspilleren Jimmi Andersen, en golfskole, Stand Up Paddeling i Kanalbyen og meget andet. Du kan finde alle årets aktiviteter her.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d