Komikeren Jonatan Spang er klar med sit nye one man show ”Jonatan Spangs Danmark”, som har fået overvældende gode anmeldelser. Se det i Vejle Musikteater onsdag den 21. oktober.

Gode anmeldelser

Jonatan Spang havde tidligere i år præmiere på sit nye one man show ”Jonatan Spangs Danmark” som anmelderne kun har haft rosende ord tilovers for. Politiken kvitterer med fem stjerner og skriver ”Jonatan Spangs nye show er knivskarpt og brilliant begavet politisk satire… Han behersker sit fag som få: faktisk er han nok den dygtigste stand-up komiker i disse år.”

Jonatan Spangs Danmark

Om sit nye show siger Jonatan Spang selv: ”Efter ”Damer”, ”Familie” og ”Bryllup” tænkte jeg, at det må være nok comedy om mig, mig og mig. Nu er det tid til at få kikkerten ud af egen mås og vende den ud mod alle jer – ud mod Danmark. Frem til mit nye show i 2015 har jeg sat mig for at finde ud af hvad, der interesserer danskerne mest. Showet skal nemlig handle om de 10 ting, der fylder mest hos danskerne. Alt fra dyrevelfærd og integration til fodbold og Grundtvig.”

Gå ikke glip af en af Danmarks bedste komikere, når han besøger Vejle Musikteater med sit politisk satiriske one man show “Jonatan Spangs Danmark”, onsdag den 21. oktober klokken 20.00.