Ann Due Hermannsen og Lise Nielson slog den 6. juli døren op til deres butik, Femme Future.

I Prinsessegade 56a i kælderlokalet stod Lise og Ann klar mandag klokken 14:00. Det, der er en festdag i Fredericia, blev dermed også en festdag for de to damer, som glæder sig over åbningen af deres butik.

Femme Future sælger blandt andet vintage, sengetøj, homewear, pænbrug og interiør. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I Femme Future er der en kombination af genbrug, men også hvad man kan kalde pænbrug, som Lise Nielson definerer som noget genbrug, der omdannes og får ny status. Det betyder, at genbrug af stof bliver til puder.

På åbningsdagen var mange mødt op. Både forbipasserende, samt familie, venner og bekendte havde fundet vej til kælderlokalet, der senest har huset Svalernes Genbrug.

I dagens anledning havde Ann taget en kjole på. (Foto: Patrick Viborg Anderen / Fredericia AVISEN)

I anledning af åbningen var der kransekage, dadler og bobler, som skabte en god stemning i den nye butik, der er den eneste af sin slags i Fredericia. Og det kunne mærkes på interessen. Ivrigt gik Ann og Lise rundt til de besøgende, både for at hilse, men også for at fortælle om deres produkter.

“Det er fantastisk at være kommet igang,” siger Ann til Fredericia AVISEN og bliver suppleret af Lise:

“Det er kun begyndelsen det her, men det er dejligt at være åbnet. Vores plan er, at der skal være aftenarrangementer, hvor man kan lære at sy,” siger Lise og fortsætter:

“Vi har en nordjyde, der har syet kaffefilter og hørlinned. Hun har også hæklet karklude og lignende. Det har vi købt af hende, og så videresælger vi det,” siger Lise og fortæller, at det koncept er noget Femme Future generelt gør sig i.

At dømme ud fra mængden af personer, der kom til til åbningen af Femme Future, udfylder butikken et tomrum i Fredericia indenfor den genre. Fredericia AVISEN ønsker de to driftige kvinder, Ann og Lise, tillykke med åbningen af Femme Future.

Se her flere billeder:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer