Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Mandag mellem klokken 12:00 – 15:00 har der været indbrudsforsøg på Kalvehavegårdsvej. Det yderste glaslag i en termorude er blevet knust, men det man er ikke kommet ind.

Mandag klokken 18:50 blev en 41-årig mand fra Fredericia bragt til standsning på Venusvej. Det viste sig, at han ikke havde førerret og det blev han derfor sigtet for.

På Vejlevej ved Stoustrup i rundkørslen har der mandag klokken 22:02 været et færdselsuheld, hvor en motorcykel og personbil var involveret. Føreren af motorcyklen er en 30-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, og føreren af personbilen er en 30-årig mand fra Fredericia. Efterfølgende blev parterne testet for både spirituskørsel og kørsel påvirket af euforiserende stoffer, og da testene var positive sigtes de for det. Den 30-årig motorcyklist får yderligere en sigtelse, da han kørte motorcykel i frakendelsestiden.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer