Særlig Efterforskning Vest slog onsdag morgen til i en større, koordineret aktion på Fyn, hvor fire mænd på 22, 22, 29 og 35 år samt en kvinde på 27 år blev anholdt. De sigtes alle for besiddelse og salg af hård narkotika. 

Under aktionen blev der slået til på flere adresser, fire mænd på 22, 22, 29, 35 år og en kvinde på 27 år blev anholdt, og der blev fundet narkotika, ammunition og et større kontantbeløb. Politiet vurderer, at tre af de anholdte, der alle er fra Odense-området, har en ledende rolle i bandemiljøet. 

– Det er vores vurdering, at besiddelsen og salg af narko har fundet sted over en længere periode. Der er tale om organiseret kriminalitet, og vi skønner, at der blandt de anholdte er ledende medlemmer af en bandegruppering. Jeg er meget tilfreds med dagens aktion, som er et resultat af længere tids målrettet efterforskning, siger politiinspektør ved Særlig Efterforskning vest, Carit Andersen. 

De anholdte er nu sigtet for besiddelse og salg af narkotika. De tre mænd på 22, 22 og 29 år bliver fremstillet onsdag kl. 13.30 i Retten i Odense. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre, hvorfor der på nuværende tidspunkt ikke kan oplyses yderligere i sagen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer