FC Fredericias pokaleventyr fortsætter onsdag aften. Det sker i Aarhus-forstaden Brabrand, hvor forsvarsspilleren Lukas Enevoldsen kan få debut mod sin nu tidligere klub. Fredericia AVISEN har talt med Enevoldsen og Jonas Dal forud for opgøret.

Lukas Enevoldsen blev tirsdag præsenteret i FC Fredericia, og når FC løber på banen i aften mod Brabrand bliver det med Enevoldsen i truppen.

“Det er meget specielt, men det bliver sjovt og jeg glæder mig til at se drengene igen. Jeg trænede med dem mandag og tirsdag trænede jeg i Fredericia, så det bliver specielt, men sjovt,” siger Enevoldsen og kommer ind på forløbet på transferdeadline day:

“Telefonen ringede klokken 22:45. Jonas Dal ringede og spurgte om jeg ville skifte. Formaliterne skulle på plads og jeg til Tom Søjberg, som er Brabrands træner, og han sagde god for det og så sov jeg klokken 00:15 da jeg var sikker på, at alt var i orden.”

Lå det i kortene, at du skulle skifte?

“Det gjorde det ikke, jeg trænede med i sommer, hvor jeg fik at vide, at det ikke var nu de havde brug for mig. Jeg havde derfor indstillet mig på at blive i Brabrand,” siger Lukas Enevoldsen og slutter af med at beskrive sig selv som spiller:

“Jeg vil gerne spille til nul og vinde hver gang, men jeg kan bidrage med lyd, moral og brage igennem.”

FC skal bruge breden

Brabrand spiller til dagligt i 2. division, men på trods af, at det ikke er et hold som FC møder til dagligt i NordicBet Ligaen er holdet godt klædt på.

“Vi kender dem rigtig godt, da Lukas Enevoldsen kommer derfra, men ellers har jeg set dem i de seneste par kampe. De spiller 4-4-2 og de spiller en del direkte og vil bygge mere op, og få lagt den op og derfor skal vi være klar til at tage duellen. Vi skal spille hurtigt og flytte bolden og ikke varme bolden for meget,” siger Jonas Dal og kommer ind på Sydbank Pokalens vigtighed for FC Fredericia:

“Den er så vigtig, at vi tager den helt vildt seriøs, men bliver vi slået ud lægger vi os ikke eller begraver os. For os er turneringen til for, at vi får brugt en stor del af truppen,” fortæller Dal og fortsætter:

“Fredericia har store traditioner i pokalen og jeg vil bare sige, at det er en vanvittig vigtig kamp for de spillere, der skal spille. I den store helhed er det klart, at vi vil være 100 procent klar til kampen på søndag mod Nykøbing, men kampen er vigtig for dem, der spiller.”

Der er kampstart mellem Brabrand og FC Fredericia klokken 17:15 på Brabrand Stadion.

https://www.facebook.com/menyfredericia/