Agon Mucolli blev helten for FC Fredericia, da holdet spillede 1-1 mod Viborg på et drømme mål af den offensive spiller. Efter opgøret talte vi med Mucolli.

https://www.vinmedmere.dk/

Det var som en kamp mod Vejle. Det sagde flere tilskuere til AVISEN efter opgøret, da vi ventede på, at FC Fredericia kom ud af omklædningsrummet. De mente, at FC Fredericia og Viborg havde leveret, hvad der kunne have været årets opgør på Monjasa Park, hvis man kigger på kampen som helhed med spillet i begge ender af banen, hvor der var nerve, intensitet og store chancer. 

To af opgørets chancer blev puttet i kassen, og et af dem scorede Agon Mucolli, som vi talte med efter opgøret. Vi startede med at spørge, hvilken følelse han stod med efter kampen, som kunne være gået begge veje.

»Det er en følelse af, at vi havde momentum, men når vi sætter os ned, så husker jeg også, at Viborg havde store chancer,« siger Mucolli, der selv scorede på et drøn til 1-1:

»Vi spillede den lidt rundt og jeg var kommet ind i banen. Alexander fik den, og vendte om tjatter den til mig. På min første berøring prikkede jeg den frem og skød den i langt hjørne efterfølgende,« siger Agon Mucolli.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I første halvleg var FC Fredericias cheftræner Michael Hansen efter Mucolli, men faktisk hørte han det ikke i første omgang.

»Jeg stod modsat og hørte et først, da jeg var stillestående, så jeg bed ikke mærke i det, men efter det pressede vi bedre. Det kan være ,at jeg ikke havde været ordentligt i presset inden,« forklarer Agon Mucolli og kom ind på følelsen af sådan en indsats, der blev leveret.

»Følelsen er god, da jeg følte det ar en god kamp der gik frem og tilbage. Begge hold kunne have vundet.«

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er fredag d. 20. november på udebane mod Kolding.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer