Vejle var tæt på at få point på udebane mod FC København, men med fire minutter igen fik FCK scoret til 2-1 og vandt kampen.

Begge hold kom ind til opgøret med et uafgjort opgør i bagagen. FCK spillede i søndags 3-3 mod AGF og i fredags spillede Vejle 0-0 hjemme mod AC Horsens, og det var derfor to sejrslystne mandskaber, der troppede op i Parken onsdag aften.

Vejle lagde opgøret ud med at dominere, men som første halvleg skred frem fik FCK sat spillet, og efter et hjørnespark 25 minutter inde i opgøret dukkede Mathias Zanka Jørgensen op og scorede på hovedstød til 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Pausen benyttede Vejle til at skifte ud. Ind kom brasilianske Allan Sousa, der kun havde 45 minutter i benene og derfor var startet på bænken. Han skulle bringe det uventede, men det skete ikke. Heller ikke Wahid Faghir kom frem til det store, og han blev derfor skiftet ud med 25 minutter igen til fordel for lejesvenden German Onugkha, og minuttet efter fik Vejle udlignet. Det skete på et langskud fra Ylber Ramadani, der blev rettet af og strøg ind bag Kalle Johnsson i FCK-målet.

Bedst som det lignede, at kampen ville ende uafgjort slog FCK til. I slutningen af kampen havde de spilovertaget og med fire minutter igen fik indskiftede Mohamed Daramy gjort det til 2-1, efter at også indskiftede Mustapha Bundu havde brændt en stor chance kort tid forinden.

Med sejren avancerer FCK til tredjepladsen, mens Vejle forbliver på tiendepladsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer