FC Fredericias viceanfører, Dennis Høegh, har været ude siden slutningen af sidste sæson med knæproblemer, og status er uvis for offensivspilleren, der håber, at gøre comeback inden efterårssæsonen er ovre.

Dennis Høegh tropper troligt op til FC Fredericias træninger, og på det seneste har han deltaget på lige fod med holdkammeraterne ved flere lejligheder.

“Jeg kan være med sålænge, at jeg ikke har smerter, og det har været tilfældet flere gange på det seneste. Når det er knæet har man det i baghovedet, og man er bange for at knalde ind i de andre , så jeg er ikke fortrolig med tacklinger og skud på mål,” siger Dennis Høegh, der ikke kan sætte en tidshorisont på hvornår han igen er at finde i kamp:

“Jeg har sat så mange deadlines, som jeg ikke har nået, men jeg håber, at jeg kan komme i spil inden året er omme, og hvis ikke er det sådan det er.”

Hvordan er det at se til fra tilskuerpladserne, når holdkammeraterne er i kamp?

“Det er forfærdeligt, det har jeg altid hadet. Uanset om man vinder eller taber er det en lidelse. Det er træls man ikke kan være med og når vi vinder, så vil man være en større del af det og det samme havde man gjort hvis man havde tabt og blev frustreret over det,” forklarer Høegh.

Til gengæld glæder Dennis Høegh sig over holdet succes, som pt. udmønter sig i førstepladsen i NordicBet Ligaen.

“Det er dejligt. Nu har jeg været her længe, og vi har før haft starter hvor det er glippet som sæsonen er skredet frem, men som man ser i fredags får vi point i kampe, som vi ville tabt i sidste sæson. Det er dejligt, hvis vi kan vende den med at spille godt og tabe til nu at spille godt og vinde, og når vi ikke spiller godt, så får vi også point som i fredags,” siger Dennis Høegh og slutter med at komme ind på hvor langt han tror, at FC Fredericia kan drive det i den her sæson:

“Lige siden jeg kom til klubben har jeg sagt, at vi altid vil være en af outsiderne. Det er svært i år med kun en oprykker, men det handler om stime og nu har vi to hjemmekampe i træk til at udbygge vores stime. Jeg tror på, at vi kan drive det langt, men om det er oprykning ved jeg ikke. Jeg har en forhåbning om, at vi kan blive mere end 6’er, som vi er blevet i mange af de andre år,” slutter Dennis Høegh.

30-årig Dennis Høegh har spillet i FC Fredericia siden sommeren 2015, hvor han kom til klubben fra Hobro.

https://www.facebook.com/menyfredericia/